VIDEO: Živo i veselo @ Lučica Ičići

icici_festa_2011-11…na ‘Munjenom ičićanskom sedmoboju’ Matujci su bili najuspješniji…
…kratki video isječak s nastupa grupe Atomik Harmonik pogledajte u nastavku…

Ičići – Proteklog vikenda održana je popularna manifestacija Dani Ičića, fešta koja već treću godinu zaredom zatvara ljetnu feštarsku sezonu. Petak je bio dan rezerviran za sport, tako je održan turnir u speedmintonu, u restoranu Galeb igrala se briškula i trešeta, dok je u kafiću Calypso održan turnir u pikadu.
Mnoštvo prijavljene djece potvrdilo je da je 3. Liburnia Cup, najpopularnija sportska aktivnost u sklopu manifestacije, što nam je potvrdio i organizator.
– Zadovoljan sam sa svime, posebno s Ičićanskim munjenim sedmobojem, na kojem je najuspješnija bila ekipa Matulja, nakon koje su se plasirali Pojanci, dok je treća ekipa Vegasopt. Ono što me najviše veseli je broj prijavljene djece na 3. Liburnia Cupu, natjecanju u udičarenju, kazao je Marin Starčić, predsjednik Mjesnog odbora Ičići.
icici_festa_2011-2
Dvanaest ekipa iz Ičića, Opatije, Matulja i Viškova, odmjerile snage u bacanju kolutova, bacanju balona s ramena, pikadu, utrci sandolinama, bacanju žabica, u igri ‘cukar i kafe’, zabijanju čavla u cok te igri iznenađenja, te se pritom upisale u povijest kao sudionici prvog ‘Ičićanskog munjenog sedmoboja’.
– Subota je bila posvećena djeci – od 17 i 30 imali smo strip i likovnu radionicu, te nastupe djece ičićanske škole, glazbene škole “Teatar Oz”, Mažoretkinja grada Opatije, Mihalja Ivkovića, Marie Iveković, Davida Dezsoa te mladih glazbenika iz ovog kraja – Nike Perčić, Benjamina Klanjca i Sare Puhar, dodao je Marin Starčić.
Vrhunac proslave Dana Ičića bila je subotnja fešta, koju je otvorio “opatijski suvenir” Duško Paro pjesmom “Moji Ičići”, a bogat glazbeni program upotpunili su Dule i Bonaca, grupa Neverin i Linda Gizdulić, te glavne zvijezde večeri, Atomik Harmonik.
Bogatu ugostiteljsku ponudu upotpunila je Adrianotova vela padela, u kojoj su se pripremali plodovi mora, dok je mesnu ponudu upotpunila grill Zona iz Rijeke.

Liburnija.net: Atomik Harmonik @ Ičići

Liburnija.net: Atomik Harmonik @ Ičići


Liburnija.net TV – Atomik Harmonik @ Ičići

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!