Villa Magnolia prodana za 35 milijuna kuna @ Lovran

Villa Magnolia

Novi vlasnik je tvrtka Ruting koja je dosad bila zakupac prostora, koji se koristio za turističku i ugostiteljsku djelatnost, a pravo prvokupa nije iskoristila Općina Lovran, i to zbog visoke cijene.

Lovran – Prema podacima objavljenim jučer na službenim stranicama Zagrebačke burze Liburnia Riviera Hoteli prodali su atraktivnu villu Magnoliju u Lovranu tvrtku Ruting Zagreb d.o.o., poznatoj po zastupstvu Honde za našu regiju.

– Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Burze, obavještavamo javnost da je trgovačko društvo Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija, dana 02. siječnja 2013.g. sklopilo ugovor o kupoprodaji nekretnine, kojim ugovorom je trgovačko društvo Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija, prodalo objekt vile Magnolia s okućnicom u Lovranu, kupcu trgovačkom društvu Ruting Zagreb d.o.o., Rijeka, stoji u priopćenju koje potpisuje glavni pravni savjetnih Željko Borić.

Tvrtka Ruting dosad je bila zakupac prostora, koji se koristio za turističku i ugostiteljsku djelatnost, a pravo prvokupa nije iskoristila Općina Lovran, i to zbog visoke cijene od čak 35 milijuna kuna.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!