VK Opatija: Nastavljen niz pobjeda

vaterpolo_kadeti_sm…bez velike muke izabranici trenera Kancijanića upisali su nova tri boda…
…najmlađi opatijski igrač Alex Krainer, kojem je to bio debi za prvu ekipu, rutinirano završava akciju sa igračem više za svoj prvijenac…

Volosko – Opatijski vaterpolisti nastavili su pobjednički niz koji traje od 26. veljače, kada je u sklopu 6. kola na Kantridi, pobijeđen upravo sastav Krune Osijek.
Ovaj puta igralo se u Sisku u kojem Osječani igraju svoje domaće utakmice i iako je opatijski sastav bio desetkovan izostancima, bez velike muke izabranici trenera Kancijanića upisali su nova tri boda kojima su kolo prije završetka prvenstva i teoretski osvojili drugo mjesto iza makarskog Galeba MR.
Utakmicu je promašajem iz peterca otvorio Sanjin Deželjin nakon čega Osječani preko Stojanovića prvi i posljednji puta dolaze u vodstvo. Sve nakon toga bila je vožnja u jednom smjeru u kojoj su Opatijci usprkos mnoštvu promašaja došli do uvjerljive pobjede.
U prvoj četvrtini golove za minimalno vodstvo Opatijaca postigli su Juraga i Turina, a početkom drugog dijela Ivaniš uspijeva izjednačiti na 2 : 2. Nakon tog gola najprije Vedran Deželjin, a zatim Turina, S. Deželjin i na kraju Rakovac donose prvu osjetniju prednost gostima.
U trećoj četvrtini Opatijci ne koriste nekoliko izglednih prilika tako da se rezultat nije mijenjao do posljednjeg napada kada Dario Rakovac realizira peterac za svoj drugi gol na utakmici.
Samo što se krenulo u posljednji dio utakmice Ivaniš koristi jednu grešku u obrani Opatije i svojim drugim golom smanjuje rezultat na 7 : 3. Međutim, odgovor opatijskih vaterpolista slijedi u vidu pogodaka braće Deželjin a 15 sekundi do kraja utakmice najmlađi opatijski igrač Alex Krainer, kojem je to bio debi za prvu ekipu, rutinirano završava akciju sa igračem više za svoj prvijenac i konačnih 11 : 3 u korist Opatije.
Bazen ŠRC Sisak
Gledatelja : 20
Suci : Borna Hrestak i Sanel Hrvatin ( oba Zagreb )
Opunomoćenik HVS-a : Aleksandar Masnec ( Zagreb )

Kruna Osijek : Opatija 3 : 11
( 1 : 2, 1 : 4, 0 : 1, 1 : 4 )

Igrač više :
Kruna Osijek 1 / 7
Opatija 1 / 8
Peterci :
Kruna Osijek –
Opatija 1 / 2
Kruna Osijek : Lukač, Štekić, Ivaniš 2, Škorić, Stojanović 1, Ćosić, Marković, Opačak, Zovak, Jelavić, Krstić, Boduljak
Trener : Mario Vastl
Opatija : Vuković, Begonja, Juraga 1, Krainer 1, Žulić, Turina 2, Paradžik, Rakovac 2, Peroš, Deželjin V. 3, Samac, Deželjin S. 2
Trener : Danijel Kancijanić
Danijel Liber / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!