Volosko će ugostiti povijesni sportski događaj – Prvo otvoreno prvenstvo Hrvatske u ‘foil’ jedrenju

Kako su istaknuli domaćini iz DSNM Volosko, uz takmičarski dio, program je obogaćen i zabavnim sadržajima kao što su SUP igre bez granica, SUP fun Open race, Flamingo Open race, Surf Beach Party hosted by S BAR te klopa, cuga i živa glazba.

Volosko – Povijesni sportski događaj odvit će se ovog tjedna na Voloskom – od 14. do 18. kolovoza u organizaciji DSNM Volosko održat će se Prvo otvoreno prvenstvo Hrvatske u jedrenju na dasci – disciplina foil.

Kako su istaknuli domaćini, uz takmičarski dio, program je obogaćen i zabavnim sadržajima kao što su SUP igre bez granica, SUP fun Open race, Flamingo Open race, Surf Beach Party hosted by S BAR te klopa, cuga i živa glazba.

Više informacija dostupno je na stranicama kluba, gdje se svi zainteresirani mogu i prijaviti za sudjelovanje. Prijave za SUP igre bez granica te SUP & Flamingo Open race moguće su putem Facebook eventa ili u inbox Windsurfing Volosko & Preluk. Startnina za regatu iznosi 200 kuna, a za ostale igre po 30 kuna.

Program će započeti sutra, u srijedu 14. kolovoza. Od 19 do 20 sati u DSNM Volosko predviđeno je zaprimanje prijava, a u 20 sati održat će se otvorenje prvenstva i sastanak natjecatelja. U četvrtak će utrke startati već od 6 sati, a posljednji start predviđen je u 19.30 sati. Od 9.30 sati krenut će glazba uz DJ-a, a u 11 sati zabavne igre.

I u petak je prvi start predviđen u 6 sati, a posljednji u 19.30 sati, dok od 16 sati kreće WindSurf Beach party hosted by S BAR te zabavne igre. Isti raspored startova predviđen je i u subotu, kada je od 18 sati najavljena zabava ispred kluba DSNM Volosko uz glazbu uživo i roštilj. Posljednji dan natjecanja je nedjelja, prvi start moguć je u 6 sati, a posljednji u 10.30 sati, nakon čega slijedi zatvaranje regate i podjela nagrada.

 

error: Content is protected !!