Volosko sup open: Sutra se održava natjecanje u veslanju na dasci

Start natjecanja

– Natjecanje će se realizirati u više kategorija od onih amaterskih pa do natjecateljskih, a za najbolje sudionike osigurane su nagrade koje će biti podijeljene nakon završetka natjecanja.

Volosko – Treću godinu zaredom održat će natjecanje u sve popularnijem SUP-u (Stand Up paddling) odnosno veslanju na dasci. Start natjecanja čije će polje biti postavljeno uz obalu od uvale Črnikovica do Borbe bit će u subotu, 15. rujna u 12 sati.

Mališani će veslati jedan đir, rekreativci dva, dok će profesionalni ‘super’ napraviti tri đira u trokut od mula, do Črnikovice i Borbe.

– Prijave i preuzimanje brojeva na rasporedu je od 9 do 11 sati kod prostorija DSNM-a, pola sata kasnije zakazan je skup takmičara dok je start točno u podne. Objava rezultata i podjela nagrada počinje u 14:30 sati. Natjecanje će se realizirati u više kategorija od onih amaterskih pa do natjecateljskih, a za najbolje sudionike osigurane su nagrade koje će biti podijeljene nakon završetka natjecanja. U Elite kategoriji vesla se 6 kilometara, u Fun kategoriji 3 kilometra, dok će upola manje veslati juniori rođeni 2003. godine i kasnije, poručili su organizatori iz DSNM-a Volosko.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!