Zadnje polne va Kastve na 365 metara – Kožne Jakne, Top Of The Pops, Trio Vox i DJ Zoki za kraj Adventa s najljepšim pogledom

Osim zabave bit će tu kuhanih kobasica, Udruga Belica pripremit će kuhano vino, a Lovačko društvo Lisjak fažol.

Kastav – Gradić na brege će se i ove godine, od 2018., oprostiti popularnim događanjem “Zadnje polne va Kastve na 365 metara” koje u pravilu privuče nekoliko tisuća posjetitelja te koje kroz ovu humanitarnu akciju zatvara i adventska događanja u Kastvu. U organizaciji Grada Kastva i uz idejnog začetnika i voditelja organizacije Andyja Cecha, sve će se odigravati na Trgu Matka Laginje i na Fortici od 10 do 14 sati.

Humanitarni karakter ovog događanja bit će, vjerujemo, i ovaj šesti put po redu, dodatni motiv druženju, a prikupljena sredstva bit će donirana Udruzi SRC koja pomaže socijalno ugroženim osobama i obiteljima na području Kastva, dok se jedan dio donira riječkim beskućnicima..

Donacije se prikupljaju kroz “škrabice” pa će se uz donaciju od 10 kn ili 20 kn moći na nekoliko štandova konzumirati ponuda kastavskih humanitaraca. Bit će tu kuhanih kobasica, Udruga Belica pripremit će kuhano vino, a Lovačko društvo Lisjak fažol. Naravno, točno u podne uslijedit će i gradonačelnikova zdravica kojom će se nazdraviti uspješnoj kastavskoj godini te novoj od koje Kastavci također puno očekuju.

Glazbe, zabave i druženja neće nedostajati, a u programu sudjeluju bandovi: Kožne Jakne, Top Of The Pops i Trio Vox, dok će vedrim tonovima plesni ritam davati i  DJ Zoki. Voditeljica programa je Ines Cech.

Šestim izdanjem ove manifestacije stavit će se točka i na uspješno drugo izdanje manifestacije “Advent s najljepšim pogledom” koju su obilježili brojni programi, širenje na čak četiri lokacije, atraktivne Visualia instalacije, ugostiteljska ponuda, vrlo posjećen Ured Djeda Mraza s kreativnom Ciciban radionicom i nagradnom igrom te drugi sadržaji.

 

error: Content is protected !!