Započeo 8. ciklus gala koncerata ‘Music by the Sea’ – Davor Pekota i Klapa Niko oduševili nastupom na prekrasnoj terasi hotela Milenij

Ovogodišnji ciklus gala koncerata se nastavlja u četvrtak, 18. srpnja, kada na pozornici Milenija nastupa Branimir Bubica i Klapa Sebenico, a svoj stol za ovaj jedinstveni doživljaj možete rezervirati na recepciji hotela Milenij.

Opatija – Sinoćnjim nastupom zadarske klape Niko i Davora Pekote započeo je osmi po redu ciklus ljetnih gala koncerata ‘Music by the Sea’ koji se svake godine održava na jedinstvenoj i daleko poznatoj pozornici hotela Milenij.

Poznatim melodijama u svojoj posebnoj interpretaciji, Zadrani su gostima pružili užitak izvrsnog dvoipolsatnog koncerta. Nizali su se brojni domaći hitovi, ali i strani evergreeni, koji u klapskoj interpretaciji zvuče zaista impresivno. Klapa Niko dugogodišnji je gost poznate opatijske terase i već tradicionalnog tamošnjeg spoja odlične glazbe, vrhunske gastronomije i posebne lokacije zaljeva. Kombinacija je to koja je uvijek odlično prihvaćena od publike koja cijeni mediteranski zvuk i ugođaj, pa je to bio lijepi uvod u ovogodišnji ciklus gala koncerata. On se nastavlja i sljedeći četvrtak, 18. srpnja, kada na pozornici Milenija nastupa Branimir Bubica i Klapa Sebenico, a svoj stol za ovaj jedinstveni doživljaj možete rezervirati na recepciji hotela Milenij.

 

error: Content is protected !!