2. Dezemberfest @ Opatija

dezember_sm…ispred šatora odvijat će se i prigodna prodaja na štandovima autohtonih proizvoda opatijskih obrtnika…
…posebnost ponude šatora Dezemberfesta je u domaćem roštilju na drveni ugljen te glazbi uživo…

Opatija – U Opatiji 1. prosinca počinje drugi po redu Dezemberfest, inačica popularnog minhenskog Oktoberfesta, koji će se održavati od danas, 01. prosinca do 01. siječnja 2011. godine. Dezemberfest je festival domaće hrane i običaja koji organiziraju Milenij hoteli, a šator Dezemberfesta bit će smješten, kao i prošle godine, u samom centru grada Opatije, na terasi Grand hotela 4 opatijska cvijeta.
Ovim ‘festom’ Milenij hoteli obogaćuju adventsku ponudu u Opatiji koja je namijenjena ne samo privlačenju gostiju u hotele i Opatiju, već je zamišljena i kao mjesto za predblagdansku zabavu za domicilno stanovništvo i lokalne tvrtke. Gastro ponuda u šatoru obuhvaća domaća mesna jela na roštilju na drveni ugljen, hrvatska vina kao i domaće voćne rakije za degustaciju.
Posebnost ponude šatora Dezemberfesta je u domaćem roštilju na drveni ugljen te glazbi uživo – ove godine atmosferu će zagrijavati čak pet tamburaških sastava. Glazba uživo će svirati od srijede do subote, a noviteti u ponudi su: 5 različitih glazbenih sastava, ponuda Zimskog piva i Staročeškog piva Daruvarske pivovare, metar rakije gratis za grupe od 10 osoba, metar pive po popularnoj cijeni uz gratis domaće perece, Red bull & Smirnoff party uz popularne cijene i nagradnu igru te Jaeger party po popularnim cijenama upotpunjen nagradnom igrom.
Prvi prošlogodišnji Dezemberfest posjetilo je oko tri tisuće ljudi koji su uživali u ugodnom ambijentu, domaćim mesnim specijalitetima i odličnoj glazbi uživo, a vjerujemo da će i ove godine popularne cijene i ugodan ambijent privući još više posjetitelja. Ispred šatora odvijat će se i prigodna prodaja na štandovima autohtonih proizvoda opatijskih obrtnika.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Predstavljen božićni i novogodišnji program @ Opatija
VIDEO: Dezemberfest @ Opatija

error: Content is protected !!