5. History Film Festival: program za srijedu 15. rujna

U Art-kinu danas možete pogledati 4 odlična filma u sklopu petog History Film Festivala

Rijeka – Danas u Art-kinu možete pogledati 4 odlična filma, a u sklopu petog History film Festivala. Program počinje u 18 sati. Evo rasporeda:

Izraelskim filmom „Golda“ o slavnoj političarki Goldi Meir počinje večeras druga festivalska večer History Film Festivala. Film se prikazuje u 18:00 sati.

„Droga je smrt“ (Dope is Death) dokumentarac je o doktoru Mutulu Shakuru, očuhu Tupaca Shakura, koji je zajedno s kolegama „Crnim panterama“ i „Mladim gospodarima“, kombinirao zdravlje zajednice s radikalnom politikom kako bi stvorio prvi program detoksikacije akupunkturom u Americi 1973. godine. Film se prikazuje u 19:30 sati.

Kako su nastale i kako djeluju multinacionalne tvrtke za odnose s javnošću i upravljanje ugledom koje kreiraju suvremene komunikacije i manipuliraju medijima prikazat će nam kanadski „Utjecaj“ (Influence). Film se prikazuje u 20:55 sati.

Film „Vratite mi moju zemlju“ (I want my country back) vodi nas kroz posljednja desetljeća afganistanske povijesti, kako bismo razumjeli put nacije od zlatne ere do pakla rata. Ovaj film pomoći će u razumijevanju današnjih događaja u Afganistanu. Film se prikazuje u 22:35 sati.

Projekcije u Art kinu Croatia počinju u 18 sati.

Program možete pogledati OVDJE.

error: Content is protected !!