7. Učkarski sajam: PD Opatija organizira vođenje planinara iz Opatije do Poklona

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

– Iskoristite nedjelju za ugodan boravak u prirodi, krenite možda na Vaše prvo planinarenje i priključite se planinarskom društvu ”Opatija“ Opatija gdje ste uvijek dobro došli, poručili su organizatori.

Opatija – Povodom održavanja 7. Učkarskog sajma u suradnji sa Parkom prirode Učka, planinarsko društvo Opatija uključilo se u organizaciju manifestacije kroz organizirano vođenje planinara iz Opatije do Poklona.

– Iz Opatije krećemo u 8 sati s parkirališta preko puta hotela Admiral, pa preko Poljana i Banine do Poklona, gdje je predviđen dolazak oko 12.00 sati. Na Poklonu će biti kulturni program u organizaciji PP Učka, kao i mogućnost kupnje i kušanja autohtonih specijaliteta ovog kraja. Staza nije teška i primjerena je za sve uzraste koji su kondicijski spremni lagano hodati uzbrdo oko 4 sata, poručili su iz Planinarskog društva Opatija.

Od potrebne opreme morate imati čvrste cipele (gojzerice), odjeću primjerenu vremenu te ponijeti minimalno 1,5 litara vode.

– Na sajmu na Poklonu će biti moguće konzumirati hranu i piće po popularnim cijenama. Iskoristite nedjelju za ugodan boravak u prirodi, krenite možda na Vaše prvo planinarenje i priključite se planinarskom društvu ”Opatija“ Opatija gdje ste uvijek dobro došli, dodali su organizatori.

I. Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net