Advent u Lovranu 2019. donosi bogat i raznovrstan program

Do 31. prosinca Lovrance i posjetitelje zabavljat će zvukovi klape, harmonikaša, latino ritmova i sigurno nećete pogriješiti ako navratite u Lovran, najavio je Slavko Sekulić, stručni suradnik za kulturu Općine Lovran.

Lovran – Kraj godine donosi drugi po redu Advent u Lovranu. Bogat i raznolik program najavljen je na nekoliko lokacija. Ove godine uz adventske kućice postavlja se i šator koji će omogućiti odvijanje zabavnog programa i u slučaju lošeg vremena, dok Gradska kula postaje utočište djeda Mraza, a kino Sloboda primit će sve željne dobrog plesa i zabave.

Pretprogram započinje 1. prosinca koncertom Vedrana Ružića u kinu Sloboda, te će se nizati programi po principu za svakog ponešto. Službeno Advent starta 14. prosinca nastupom benda Dellboys, a do 31. prosinca Lovrance i posjetitelje zabavljat će zvukovi klape, harmonikaša, latino ritmova i sigurno nećete pogriješiti ako navratite u Lovran. Ugostiteljska ponuda je odlična, a cijelu manifestaciju organizira općina Lovran, najavio je Slavko Sekulić, stručni suradnik za kulturu Općine Lovran.

error: Content is protected !!