Antonija Manestar i Damir Kramarić jednoglasno izabrani na čela svojih mjesnih odbora

Nakon konstituiranja svih vijeća jednom mjesečno održavati će se koordinacija svih 15 VMO-a, najavili su iz Grada Opatije.

Opatija – Nakon nedavno održanih izbora za Vijeća mjesnih odbora, jučer su konstituirana vijeća na Tošini i u Voloskom.

Članovi VMO Opatija-Tošina su jednoglasno za predsjednicu izabrali Antoniju Manestar uz koju će ovaj saziv činiti Marijana Crnković, Adriano Uković i Geri Smokvina (SDP) te Predrag Wolf (HDZ).

Antonija Manestar je zahvalila na ponovnom povjerenju koje je dobila na izborima za VMO Tošina. U kraćoj raspravi oko odvoza otpada s područja Tošine predsjednica VMO-a Manestar je pohvalila rad Upravnog odjela za komunalni sustav i zaštitu okoliša Grada Opatije po pitanju rješavanja poteškoća s odlaganjem i odvozom otpada.

Osim Tošine konstituirano je Vijeće mjesnog odbora Volosko. Izabrani članovi Vijeća mjesnog odbora su Darija Žmak Kunić, Tin Žulić, Emin Mašinović ( Lista grupe birača, nositelj Damir Kramarić), Odisej Kurelić, Katarina Srdoč ( Lista grupe birača, nositelj Odisej Kurelić) i Alessandra Selak (SDP) za predsjednika su jednoglasno izabrali Damira Kramarića koji je zahvalio prisutnima na ukazanom povjerenju.

Gradonačelnik Ivo Dujmić je članove mjesnih odbora obavijestio da će zamjenica gradonačelnika Vera Aničić od prosinca, kada se sva vijeća konstituiraju, jednom mjesečno održavati koordinaciju svih 15 VMO-a.

error: Content is protected !!