Darivanje slikovnica za hospitaliziranu djecu i u Gradskom bibliobusu GKR

Stajališíta Gradskog bibliobusa

Stajališíta Gradskog bibliobusa

Akcija prikupljanja trajat će 14 dana (14. – 28. veljače), a prikupljene slikovnice bit će darovane Kliničkoj jedinici za psihijatriju dječje dobi KBC-a Rijeka, lokalitet Kantrida.

Rijeka – Već najavljena dvotjedna akcija skupljanja slikovnica za hospitaliziranu djecu koja započinje s Međunarodnim danom darivanja knjiga 14. veljače dobiva još jedno “pojačanje”.

Naime, građani slikovnice mogu darovati i na stajalištima Gradskog bibliobusa diljem grada Rijeke čime nastaje “mala putujuća” košarica s knjigama što će znatno pomoći akciji. Priču o ulozi bibliobusa u akciji možete pročitati u Magazinu, a na mrežnoj stranici Gradske knjižnice Rijeka istaknuta su sva stajališta i vrijeme boravka bibliobusa na određenim gradskim punktovima.

Podsjećamo, Gradska knjižnica Rijeka, Profil Mozaik knjižara Rijeka Centar i Strukovna udruga za promicanje dobrobiti djece Portić pridružuju se nacionalnoj akciji i u svojim prostorima organiziraju prikupljanje slikovnica za humanizaciju uvjeta boravka hospitalizirane djece. Akcija prikupljanja trajat će 14 dana (14. – 28. veljače), a prikupljene slikovnice bit će darovane Kliničkoj jedinici za psihijatriju dječje dobi KBC-a Rijeka, lokalitet Kantrida.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!