FOTO 23. proljetni sastank mreže Pan Care – Od Opatije do Voloskog trčalo i hodalo stotinjak entuzijasta i humanitaraca

PanCare je multidisciplinarna paneuropska mreža profesionalaca, osoba liječenih u djetinjstvu od neoplazme i njihovih obitelji, kojoj je cilj smanjiti učestalost, težinu i negativne učinke kasnih nuspojava liječenja djece i adolescenata s malignim bolestima.

Opatija – U sklopu 23. proljetnog sastanka mreže Pan Care, danas je održana humanitarna trka PanCare FUNRUN. Na startu utrke, ispred opatijskog Hotel Royal već se u 7 sati počela okupljati šarena ekipa trkača rekreativaca i onih ozbiljnijih sportaša – svih sa istim ciljem – prikupiti sredstva za pomoć programa smanjenja kasnijih učinaka liječenja malignih oboljenja u djetinjstvu i pomoć preživjelima. Kotizacija za sudjelovanje, koju je ujedno bile donacije, iznosile su 100 kn, a uz njih sudionici su dobili majicu i kapu.

Blagonaklono je danas u Opatiji bilo i vrijeme tako da je okupljanje, zagrijavanje i sama utrka prošla u vrlo ugodnoj atmosferi, bez kiše koja zadnjih dana smeta. Trčalo se i hodalo cca 3 kilometra, od starta ispred Hotela Royal pa do bara KonTiki u Voloskom, i nazad po istoj ruti. Lungomare, prekrasan kao i uvijek bio je idealna kulisa za jutarnje razgibavanje. Osim samih sudionika Pancare skupa koji u Opatiji provode tri dana utrci su se pridružili i Torpedo Runners te KBCRi Running Team od kojih su neki trasu do Voloskog za zagrijavanje otrčali i prije same utrke!

Od Opatije Do Voloskog Trčalo I Hodalo Stotinjak Entuzijasta I Humanitaraca

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!