FOTO: Atraktivno SUP natjecanje oduševilo gledatelje i natjecatelje @ Volosko

Pobjednik najprestižnije race kategorije je Željko Srdoč, drugo mjesto zauzeo je Slovenac Hauc Marko, treće Reggio Willy, a četvrto Fernando Kirigin. Veliku fotogaleriju koju smo snimili na jučerašnjem SUP natjecanju pogledajte na ovom linku

Volosko – Gotovo četrdeset natjecatelja okupilo se jučer na startu druge regate u Stand Up paddlingu koja se održala u idealnim vremenskim uvjetima.

Atraktivan prizor na startu plijenio je pozornost brojnih šetača, a navijanje za lokalne uzdanice protegnulo se duž cijele rute – od malog mula, preko bove ispred Črnikovice pa sve do okreta kod Triglava, s povratkom na Volosko.

Pobjednik najprestižnije race kategorije je Željko Srdoč, drugo mjesto zauzeo je Slovenac Hauc Marko, treće Reggio Willy, a četvrto Fernando Kirigin. Slovenka Natalija Fon Baštijančić osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji, drugo mjesto pripalo je Nataši Srdoč, a treće Vanji Matjaž. U fun kategoriji najbolja je bila Tina Prizmić, drugo mjesto osvojila je Ana Bosak Veršić, treće Karla Večerina, a četvrto Petra Al Damirja. Andrej Matacin slavio je u muškoj konkurenciji fun kategorije, koja je ujedno i okupila najveći broj prijavljenih natjecatelja, drugo mjesto osvojio je Željko Jerneić, treće Niko Bakota, a četvrto Robert Matulja. U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Leon Novinc, drugo Damjan Gardašanić, a treće Fabijan Gardašanić dok je Letizia Reggio bila najbolja u ženskoj juniorskoj konkurenciji.

Po završetku natjecanja održana je podjela nagrada najboljim natjecateljima te druženje i zabava u prekrasnom vološćanskom ambijentu.

Za kraj dodajmo da su jučerašnja sportska nadmetanja otvorena u ranim jutarnjim satima kada je startala regata u jedrenju na dasci – Windsurf kategorija Slalom pod nazivom ‘Volosko Open 2017’. Jedrenje se nastavlja danas, a pobjednike regate saznat ćemo u poslijepodnevnim satima.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili na jučerašnjem SUP natjecanju pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net