FOTO Braća Rubeša ukupno su krv dala 100 puta, prvo darivanje upisali su Anamarija Tenčić i Nenad Kos

Osim braće Rubeša, od familijarnih darivanja treba istaknuti tatu i sina Juračića – odnosno Slobodana i Tina koji su ukupno 56 puta darovali krv.

Tin i Slobodan Juračić

Matulji – 37 darivatelja odazvalo se pozivu Gradskog društva Crvenog križa Opatija na redovnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi održanu jučer u prostoru matuljskog Hangara.

Prvo darivanje od tri pristigle dame imala je Anamarija Tenčić dok je kod muškaraca po prvi put krv darivao Nenad Kos. Zahvalnica za pet darivanja uručena je Nikoli Blagdaniću, za deset Ivanu Stipaničevu, za 30 Denisu Kalčiću, dok je Ivo Lipić dobio zahvalnicu za 40 darivanje.

Zahvalnica za prvo darivanje

Braća Rubeša s jučerašnjim darivanjem ukupno su krv dala 100 puta – od čega je Dominik darivao 48 puta, Jadran 44, a Orson 8 puta. Osim braće Rubeša, od familijarnih darivanja treba istaknuti tatu i sina Juračića – odnosno Slobodana i Tina koji su ukupno 56 puta darovali krv. Iz kluba ‘Sto kapi’ na jučerašnje darivanje odazvali su se Zvonimir Iskra i Milivoj Srdoč, svaki sa 121 darivanjem krvi te Milovan Tenčić koji je krv darivao 103 puta.

Akcija provedena uz stručnu pomoć Transfuzijskog tima Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka, a Gradsko društvo Crvenog križa Opatija zahvaljuje se svim darivateljima te pozivaju nove da im se priključe na nekoj od narednih akcija.

Ivo Lipić u dobrom društvu

Braća Rubeša Ukupno Su Krv Dala 100 Puta, Prvo Darivanje Upisali Su Anamarija Tenčić I Nenad Kos

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank