FOTO Ekipa Posejdon/Foto Kurti osvojila 4. Memorijalni malonogometni turnir ”Goran Brajković“ @ Rukavac

U revijalnom djelu snage su odmjerile ženske ekipe NK Opatije i HNK Rijeke, a druženje je zaključeno feštom uz tamburaški sastav Fontana.

Rukavac – Finalnim susretima i revijalnom utakmicom u kojoj su snage odmjerile dame završen je 4. Memorijalni malonogometni turnir ”Goran Brajković“ koji se proteklog tjedna održavao u sklopu Petrove. U konkurenciji od 12 ekipa prvo mjesto osvojila je ekipa Posejdon/Foto Kurti, drugo mjesto Boćarija Opatija, a treće Daman Grobnik. Najbolji strijelac turnira je Kristijan Brajković, Mateo Monjac proglašen je za najboljeg igrača, a Ivan Ćus za najboljeg golmana. U revijalnom djelu snage su odmjerile ženske ekipe NK Opatije i HNK Rijeke, a druženje je zaključeno feštom uz tamburaški sastav Fontana.

Podsjetimo, memorijalni turnir održava se u čast na tragično preminulog Gorana Brajkovića koji je tijekom svoje karijere igrao za Pomorac, slovensku Belu Krajinu, albanski Flamurtari, islandski HK Kopavogs i grčku Kastoriju, da bi karijeru završio u NK Opatija, gdje je nastavio raditi s mlađim kategorijama. Kvarnerski Maradona kako su mu znali tepati navijači i suigrači svoje je najbolje partije pružio u Rijeci za koju je upisao 149 nastupa i 13 golova. Svojim znanjem i vještinom, ali i iskrenim srčanim pristupom nogometu i odanošću bijelom dresu, Goran je pronašao put do srca mnogih nogometnih zaljubljenika i navijača našega kraja, a posebnu je vezu uspostavio s Armadom koja je uvijek znala cijeniti njegove nogometne, ali i ljudske kvalitete.

Osim u Rukavcu, u spomen na Brajkovića memorijalnu utakmicu na Rujevici odigrali su veterani Rijeke i Opatije.

Ekipa Posejdon/Foto Kurti Osvojila 4. Memorijalni Malonogometni Turnir ”Goran Brajković“ @ Rukavac

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!