FOTO: Gimkana, Mića tramuntana i Brevis Band za kraj Matujskih dana @ Matulji

matujski_dani_2014_gimkana_brevis_band

Nakon feštarskog početka uz natjecanje konpoaša i nastup Maura Staraja te Mustafa u petak, drugi dan ovog već pomalo tradicionalnog događanja u organizaciji udruge ”Zijat, sost, tancat i pit” donio je nove glazbene i sportske trenutke. Fotogaleriju iz Matulja pogledajte na ovom linku

Matulji – Sportsko-zabavno-kulturna manifestacija ”Matujski dani”, odnosno njeno sedmo izdanje, zaključeno je sinoć nastupom grupe Brevis Band, koji su zabavljali malobrojne, ali dobro raspoložene posjetitelje.

matujski_dani_2014_gimkana_brevis_band_2

Nakon feštarskog početka uz natjecanje konpoaša i nastup Maura Staraja te Mustafa u petak, drugi dan ovog već pomalo tradicionalnog događanja u organizaciji udruge ”Zijat, sost, tancat i pit” donio je nove glazbene i sportske trenutke.

Fešta je u subotu nastavljena na parkiralištu ispred Konzuma u centru mjesta, atraktivnim natjecanjem u vještini upravljanja motorom, popularnoj ‘‘gimkani’‘, koja je okupila petnaestak natjecatelja vičnih ‘‘ludorijama na dva kotača’‘.

Nakon ‘‘motorista’‘, svoje su vještine – doduše, bitno drugačije – pokazali članovi Društva ‘‘Naša djeca’‘ Matulji, koji su sudjelovali u programu Miće tramontane i predstavili sve vještine koje su svladali protekle godine.

Mali ‘‘matujski tići’‘ pustili su glas u recitacijama, predstavili se i pokretom, ali i scenskim nastupom, te zaradili simpatije publike uvjerene da se među mladim nadama skriva novi Antonio Krištofić… Večer pjesme i sporta završila je plesom uz Brevis Band.

Fotogaleriju iz Matulja pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!