FOTO Mladi lovranski ribolovci Luko Pavičević i Patrik Uhač brončani na Prvenstvu Hrvatske @ Vir

Naš liburnijski kraj zastupali su, uz Lovrance, Filip Vlado Lunaček iz ŠRK „Jadran“ Opatija ( 11. mjesto) i Petar Pobar iz ŠRK „Ičići“ ( 15. mjesto ).

Vir – Državno prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju juniora do 16 godina, održano je protekli vikend na otoku Viru u zajedničkoj organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru i domaćina iz ŠRU „Vir“.

– Lovilo se dva dana u dvije različite zone na obalnom pojasu otoka Vira, organizacija vrlo dobra, vrijeme odlično, ali ribe jako malo. Bez obzira na relativno slabe ulove, prvenstvo je uspješno privedeno kraju. Između 24 najbolja hrvatska juniora najuspješniji je bio novi prvak države za 2020. godinu, Roko Begonja iz ŠRU „Vir“, viceprvak Teo Hajdaraj iz SRD „Kantrida“ Rijeka, a treće mjesto osvojio je Leon Bajčić iz ŠRD „Lovrata“ Krk. Kod momčadi ponovno su najbolji bili domaćini, ŠRU „Vir“ u sastavu Roko Begonja i Tamara Čavrag, slijedi ih momčad ŠRD „Lovrata“ Krk u sastavu Leon Bajčić i Dario Šutić, dok su treća momčad u Hrvatskoj naši mladi Lovranci iz SRD „Zubatac“ Lovran, Luko Pavičević i Patrik Uhač. Važno je napomenuti da Luko i Patrik imaju pravo nastupa u ovoj kategoriji još nekoliko godina, tako da će biti još puno odličnih rezultata i medalja za njih.  Naš liburnijski kraj zastupali su, uz Lovrance, Filip Vlado Lunaček iz ŠRK „Jadran“ Opatija ( 11. mjesto) i Petar Pobar iz ŠRK „Ičići“ ( 15. mjesto ), istaknuo je Ivica Škec, tajnik SRD „ZUBATAC“ iz Lovrana.

Ovim državnim prvenstvom završena je sezona službenih natjecanja za ovu godinu, nažalost zbog COVID – krize otkazana je većina prigodnih, međunarodnih i svjetskih prvenstava.

Mladi Lovranski Ribolovci Luko Pavičević I Patrik Uhač Brončani Na Prvenstvu Hrvatske @ Vir

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net