FOTO Održana velika proljetna radna akcija opatijskih planinara na Učki

Prva grupa bila je zadužena za uređenje Planinarskog doma ‘Poklon’, druga za pripremanje drva, a treća za detaljno čišćenje i obnovu planinarskih putova…

Poklon – Pedesetak članova i prijatelja Planinarskog društva „Opatija“ sudjelovalo je proteklog vikenda u velikoj proljetnoj radnoj akciji na području Poklona i Tumpića. U okviru akcije formirane su tri velike grupe.

Prva grupa bila je zadužena za uređenje Planinarskog doma „Poklon“: provedeno je generalno čišćenje unutarnjih i vanjskih dijelova doma i njegove okolice, uređena je okućnica i stvorena vrtna oaza te izvršeni sitni popravci. Druga grupa bila je zadužena za pripremanje drva za zimu: piljenje, nošenje i slaganje drva kod planinarskog doma. Treća grupa bila je zadužena za detaljno čišćenje i obnovu planinarskih putova od Zagrada prema Vedežu, od Tumpića prema lovačkoj kući Brdo, od Vedeža prema Majkovcu i od Poklona prema Crkvenom vrhu.

Istom su prilikom postavljeni i novi stupovi s planinarskim putokazima na području Tumpića. Nakon izvršenog posla organiziran je ručak i prigodno druženje sudionika u Planinarskom domu „Poklon“. Ne skrivajući ponos i zadovoljstvo zbog velikog broja planinara koji su se spremno odazvali radnoj akciji, predsjednik Planinarskog društva „Opatija“ Boris Božić zahvalio je svima koji svojim vrijednim radom kontinuirano sudjeluju u aktivnostima Društva i predano doprinose ostvarenju njegovih ciljeva.

Foto: Jelena Eškinja, Igor Eterović, Boris Petrić

Održana Velika Proljetna Radna Akcija Opatijskih Planinara Na Učki

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank