FOTO: Otvorena izložba polaznika seminara Fotosofia @ Opatija


Sudeći po izloženim radovima polaznicima inspiracije nije falilo – a koje su teme bile najviše zastupljene – provjerite u holu hotela Ambasador.

Opatija – Izložbom radova polaznika u holu hotela Ambasador, te svečanim uručenjem diploma, okončano je još jedno izdanje trodnevnog seminara Fotosofia.
Apostolović Marjan, Džavić Marko, Đorđić Aleksandra, Glavaš Igor, Hlebec Boris, Matošić Željana, Odrljin Vedran, Omeragić Saša, Omerbašić Sulejman, Pavičić Sara, Raunić Marino, Saletović Jasmin, Soldičić Nives, Šunić Violeta i Žic Saša uspješno su završili trodnevni seminar koji se odvijao pod budnim okom Damira Hoyke i njegovih suradnika.
– Ono što je meni posebno drago, je činjenica da je koncept Fotosofie prepoznat u vašem gradu. Na tradicionalni, sedmodnevni seminar svake godine nam se prijavi više od sto kandidata, a kako ih zbog koncepta seminara mogu ugostiti samo petnaest, niz kvalitetnih fotografa ne uspije doći u priliku nadograditi svoja znanja i povezati se s ostalim fotoentuzijastima. Iz tog razloga tražili smo način kako koncipirati seminar u samo tri dana, da ipak pružimo šansu mladim i talentiranim ljudima da unaprijede svoje znanje. Stoga mi je izuzetno drago da su Liburnia riviera hoteli prepoznali projekt Fotosofia kao vrijedan i odlučili podržati ostvarenje njegovog trodnevnog izdanja u idealnim uvjetima hotela s pet zvjezdica. Na ovaj način se stvara izuzetno kreativna klima, rezultati se odmah vide, a projekt je vrlo atraktivan – polaznicima, publici i medijima – što se moglo vidjeti tijekom proteklog vikenda.
Polaznici seminara, nakon kraćeg teorijskog treninga, odradili su snimanja s poznatim osobama, sa studijskom rasvjetom te snimanje tema ”Portret“ i ”Art. Sudeći po izloženim radovima polaznicima inspiracije nije falilo – a koje su teme bile najviše zastupljene – provjerite u holu hotela Ambasador.
[nggallery id=159]
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!