FOTO: Radojka, Gabi i Tereza za pamćenje @ Ljetna pozornica

Fantastičnim nastupom na preksinoćnjem koncertu ”Hrvatske dive Gabi, Radojka i Tereza” održanom na Ljetnoj pozornici, okrunjena je središnja proslava Dana Grada i zaštitnika Opatije sv. Jakova.

Opatija – Tisuću glasova pridružilo se Terezi Kesoviji, Gabi Novak i Radojki Šverko u zajedničkom izvođenju Robićeve balade Serenada Opatiji, kojim je zaključen gala koncert na dupke ispunjenoj opatijskoj Ljetnoj pozornici. Tri dame, koje je tijekom dva i pol sata nastupa vjerno pratio peteročlani orkestar pod ravnanjem Ante Gele, izmjenjivale su se za mikrofonom izvodeći pjesme iz svojih ”zlatnih godina” koje su naišle na odličnu reakciju publike.

– Ovaj program mogli bismo nazvati svojevrsnom retrospektivom i jedne i druge i treće, retrospektivom naših uspješnica, kazala je Gabi Novak. Njena kolegica Tereza Kesovija otkrila je da joj je ovo bio prvi nastup na Ljetnoj.

– Nisam imala namjeru govoriti ništa, ali sam oduševljena ovom prekrasnom pozornicom, ovim događanjem i svima vama. Moram i priznati da sam posebno uzbuđena večeras, jer mi je ovo prvi put u pedeset godina karijere da nastupam na ovim daskama, kazala je Tereza koju je pljeskom ispratilo ispunjeno gledalište.

[nggallery id=327]

Davor Žic / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!