FOTO: Robert Mareković i The Swingersi rasplesali terasu hotela Kvarner

robert_marekovic_the_swingers_2015_terasa_hotela_kvarner_opatija

Publika je izvođače ispratila pljeskom te time potvrdila da je i treća glazbena večer iz programa “10 veličanstvenih” postigla uspjeh, a naredna je već za tjedan dana kada će terasa Kvarnera ugostiti maestralnog klavijaturistu Raphaela Wressniga i njegov Soul Gift Band. Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

robert_marekovic_the_swingers_2015_terasa_hotela_kvarner_opatija_1

Opatija – Terasa hotela Kvarner sinoć je podsjetila na neka druga vremena, ona u kojima je ovo legendarno opatijsko mjesto bilo središte plesnih večeri tijekom ljetne sezone, vremena u kojima je na ovoj terasi, među ostalim velikanima, briljirao i Ivo Robić.

A upravo kraj njegove biste, smještene na samoj pozornici terase, hommage su mu odali Robert Mareković i njegovi The Swingersi koji nisu propustili spomenuti jednog od svojih idola, izvevši pritom i nekoliko skladbi iz repertoara velikana hrvatske glazbe.

robert_marekovic_the_swingers_2015_terasa_hotela_kvarner_opatija_2

Raspoložena publika nagradila je nastup glazbenika burnim pljeskom nakon svake izvedbe, a na trenutke su i parovi na plesnom podiju podsjetili koliko Opatiji nedostaju plesne večeri pod njenim vedrim nebom. Mareković i njegov band nisu publici ostali dužni te su publiku na terasi, ali i onoj pozicioniranoj na šetalištu uz terasu, priredili dvostanu glazbenu poslasticu koja se sastojala od vječnih melodija iz nekih davnih vremena.

Publika je izvođače ispratila pljeskom te time potvrdila da je i treća glazbena večer iz programa “10 veličanstvenih” postigla uspjeh, a naredna je već za tjedan dana kada će terasa Kvarnera ugostiti maestralnog klavijaturistu Raphaela Wressniga i njegov Soul Gift Band.

Fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

I.M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!