FOTO/VIDEO Brguljan pobjedom okončao karijeru, mladi Opatijci odlični, a Begaj brzopotezno završio borbu

Jedan od najiščekivanijih mečeva, onaj oproštajni od Ivana Brguljana završen je brzopotezno, nakon što je polovicom prve runde ‘gušenjem’ prisilio svog protivnika Radovana Petrovića na predaju.

Ivan Brguljan

Opatija – Tradicija je nastavljena, a 12. izdanje Opatija fight night održano je unatoč svim organizacijskim ograničenjima koje su na snazi. Iako bez publike na tribinama, ovogodišnje izdanje putem live prijenosa na našim stranicama ušlo je u brojne domove diljem Hrvatske, kao i u susjedne zemlje s obzirom na to da su borci stigli iz Italije i Srbije.

Večer je otvorena javnim sparingom između Leona Devčića i Borne Šolića koji su pokazali borbenost i priuštili tri sadržajne runde te nagovijestili da se u budućnosti na njih može ozbiljno računati. U prvom natjecateljskom meču večeri Ivan Polić jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio vrlo dobrog Srđana Žarića, da bi potom Fran Adžić prisilio na predaju Vanju Dumitrova nakon ozljede lakta.

Kuitty Begaj (desno)

Petar Mušura iz Splita s lakoćom je svladao Milorada Đurđova, a krajem runde iz njegovom kuta poletio je ručnik. Jedan od najiščekivanijih mečeva, onaj oproštajni od Ivana Brguljana završen je brzopotezno, nakon što je polovicom prve runde ‘gušenjem’ prisilio svog protivnika Radovana Petrovića na predaju.

Sjajnu borbu koja je također brzo završila, publici pred ‘ekranima’ priuštio je Kuitty Begaj uz podršku Mirka Filipovića koji je ekspresno, nokautom pobijedio Darka Kneževića iz Srbije u središnjoj borbi večeri u kojoj je bila zatražena i liječnička pomoć.

– Bilo je vrlo zahtjevno u okolnostima trajanja pandemije koronavirusa kad se svi slični borilački eventi i Hrvatskoj i okolici otkazuju ipak unatoč svemu održati Opatija Fight Night. Prevladala je ipak želja da se ne prekine tradicija duga sad već punih 12 godina održavanja eventa i u dogovoru s nadležnim tijelima uspjeli smo sve organizirati po propisanim epidemiološkim mjerama. Gledatelja ovog puta nažalost nije bilo, stvorilo je to nesvakidašnju atmosferu u dvorani, ali bilo nam je drago vidjeti ipak i ove godine interes publike koja je u vrlo velikom broju sve mogla pratiti u prijenosu putem društvenih mreža, istaknuo je Zoran Zdelar, ispred Opatija fight cluba, organizatora ove tradicionalne manifestacije.

Video pogledajte u nastavku…

Kickboxing: Leon Devčić VS Borna Šolić – javni sparing bez pobjednika

Kickboxing: Ivan Polić VS Srđan Žarić – pobjednik Polić

Kickboxing: Fran Adžić VS Vanja Dumitrov – pobjednik Adžić

Kickboxing: Petar Mušura VS Milorad Đurđov – pobjednik Mušura

MMA: Ivan Brguljan VS Radovan Petrović – pobjednik Brguljan

MMA: Kuitty Begaj VS Darko Knežević – pobjednik Begaj

Rguljan Pobjedom Okončao Karijeru, Mladi Opatijci Odlični, A Begaj Brzopotezno Završio Borbu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!