FOTO/VIDEO Emil, Tiho i Jerko 2. Ljetnom Balinjeradom ukazali na problem ukidanja manifestacija

Nakon obaveznog liječničkog pregleda na koronavirus i podmazivanja balinjera na monopatinama, veseli dvojac krenuo je niz Rakovčevu ulicu u centar grada Opatije.

Opatija – Nakon opće nestašice ljetnih zbivanja prouzrokovanih posljedicama corone, veseli dvojac Emil Jeletić i Tiho iz Vasanske uz podršku Jerka Gudca iz Brajšinog prolaza odlučio je izmijeniti redovni ritam ‘nezbivanja‘ u Opatiji i prirediti 2. izdanje Ljetne Balinjerade corona edition.

Nakon obaveznog liječničkog pregleda na koronavirus i podmazivanja balinjera na monopatinama, veseli dvojac krenuo je niz Rakovčevu ulicu u centar grada Opatije.

U predviđeno vrijeme po kronometru stigli unutar prve vremenske kontrole u novootvorenom burger baru “Romero” gdje ih je dočekao Igor Marjanović te počastio hrabru dvojicu monopatinista z Vasanske i njihovu prateću ekipu. Nastavak promocije opatijskih karnevalskih užanci nastavljeno je uz vožnju uzbrdo, do druge štacije tj. kafića Tik-tak u kojem su se obratili novinarima i objasnili razloge ove ljetne akcije.

Veliko finale, kako i dolikuje svakoj ozbiljnijoj opatijskoj akciji okončano je u caffe baru Pul Barića kade in se prikoštal i Jerko Gudac simbolično maškaran va Kineza.

Odbor za doček pul Barića predvodio je Duško Jeličić Dule i Dragan Hlanuda, a ‘uz dva črna i dva bela’ nastavljeno je druženje i ćampanje… Kako je protekao doček pul Barića i što je našoj ekipi rekao Emil Jeletić provjerite u priloženom video isječku…

Emil, Tiho I Jerko 2. Ljetnom Balinjeradom Ukazali Na Problem Ukidanja Manifestacija

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net