[FOTO/VIDEO] Nostalgična glazbena ‘šetnja’ vlastitim uspomenama – Koncertom Maura Staraja otvoren Ljetni pljusak u Viškovu

Hvala, Viškovo, trebalo mi je ovo… Jako mi je trebalo, poručio je Mauro po završetku koncerta. Što smo zabilježili provjerite u video prilogu i velikoj fotogaleriji…

Viškovo – Prvi koncert u sklopu manifestacije Ljetni pljusak održan je sinoć na trgu ispred crkve sv. Mateja, a čast da otvori ovogodišnja druženja na Brege pripala je Mauru Staraju. Matuljski kantautor nastupio je u pratnji gitariste Maria Šimunkovića te je kroz dopadljiv program publiku proveo stazom svog odrastanja. Prisjetio se tako odlazaka u Trst, školskih (ne)uspjeha, neuzvraćenih ljubavi, prvih nastupa na MIK-u, Kolaža, Šajota, Vitasovića, ribarskih fešti i brojnih drugih događaja presvučenih nostalgičnom patinom.

– Odsvirali smo prvi koncert nakon ne znam koliko vremena. Ne znam jesam li više zahvalan organizatorima Turistička zajednica Općine Viškovo što smo pozvani, Bogu da je bilo lijepo vrijeme ili publici koja je tako srčano prihvatila svaku pjesmu… Hvala, Viškovo, trebalo mi je ovo… Jako mi je trebalo, poručio je Mauro po završetku koncerta.

Naredni koncert na rasporedu je 23. srpnja u 20 sati kada će publici zapjevati Mario Lipovšek Battifiaca uz glazbenu pratnju Roberta Grubišića. Brojne nagrade, priznanja, koncerti i gostovanja, ali i oduševljenje publike nakon svakog nastupa svjedoče uspješnosti njegova rada. Svima poznate i drage skladbe u izvedbi ovog svestranog umjetnika zasigurno će ovu srpanjsku večer učiniti nezaboravnom. U petak, 30. srpnja u 20 sati trg ispred crkve sv. Mateja postat će pravi glazbeni vremeplov. Vječni, nezaboravni hitovi od 1960-ih pa sve do danas odjekivat će Viškovom u izvedbi banda Time Code.

– Topli ljetni mjeseci u Viškovo donose zanimljive i osvježavajuće glazbene sadržaje među kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe. Stoga vas sa zadovoljstvom pozivamo da nam se pridružite i osvježite na Ljetnom pljusku, pozvali su organizatori iz TZ općine Viškovo.

Mauro Staraj Raspjevao I Nasmijao Viškovo

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!