FOTO/VIDEO: Opatija u znaku radosti i kreativnosti uz Dječji karnevalski korzo – Male maškare osvojile su grad!

Rekordnih 2.700 mališana iz 37 grupa pokazalo je rezultat svoje mašte, rada i truda i predstavilo se fantastičnim maskama i uvježbanim koreografijama. Kako je to izgledalo, provjerite u fotogaleriji koju ćemo uskoro proširiti!

Opatija – Male maškare osvojile su danas Opatiju – središtem grada „prolila“ se rijeka radosti i dječje kreativnosti, a rekordnih 2.700 mališana iz 37 grupa pokazalo je rezultat svoje mašte, rada i truda i predstavilo se fantastičnim maskama i uvježbanim koreografijama.

Dječji karnevalski korzo i u svom 23. izdanju ostao je najveselija opatijska manifestacija, ispunjena nesputanom dječjom igrom i odličnim raspoloženjem, a poznatom rutom od gradske tržnice do Slatine prošetali su Disneyjevi heroji, panonske sove, snjegovići i maslačci, međimurski špageti, Hlapići i Gite, pauci i morčići i mnogi drugi likovi iz stvarnosti i mašte.

Na putu su ih zabavljali Mario Lipovšek Battifiaca i Trio Asi na tržnici, Ivana Bilen koja je svaku grupu predstavila kod hotela Pariz, Larry Ambrozich koji ih je pozdravio na polovici trase te Irena Grdinić ispred TIC-a, a na Slatini ih je dočekao Dražen Turina Šajeta te zaba uz plesnu skupinu Dance Queen i mini disco, klauna s balonima te animatore.

Kako je to izgledalo, provjerite u velikoj fotogaleriji!

Dječji Karnevalski Korzo By Foto Luigi @ Opatija, 2019.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Opatija U Znaku Radosti I Kreativnosti Uz Dječji Karnevalski Korzo – Male Maškare Osvojile Su Grad!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!