FOTO/VIDEO ‘Puknuti oktanci’ 11. put projurili od Halubja do Liburnije i pokazali lude i kreativne maske

Više od dvadeset ekipa predstavilo je pravo vrelo kreativnosti i šarenilo originalnih ideja za maske koje su se referirale na aktualne teme iz našeg društva, ali i druge zanimljive inspiracije.

Viškovo/Kastav – Najluđa automobilistička utrka na svijetu, u kojoj su maskirana i vozila i njihovi vozači, ponovo je danas povezala Viškovo i Opatiju u jedinstvenu maškaranu rutu „puknutih oktanaca“, kako glasi „naziv od milja“ za Rally maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija koji je danas doživio svoje 11. izdanje.

Više od dvadeset ekipa predstavilo je pravo vrelo kreativnosti i šarenilo originalnih ideja za maske koje su se referirale na aktualne teme iz našeg društva, ali i druge zanimljive inspiracije. Tako se našao motocikl „maskiran“ u brod Galeb kao dio projekta EPK – Rijeka2020, ekipa okupljena oko „kastavskog Borata“, pa ljubitelji paukova, gangsteri iz dvadesetih godina, ali prošlog stoljeća….

Tradicionalni rally i ove je godine organizirao Autoklub RI autosport, a nakon starta u Viškovu, „puknuti oktanci“ svoj su maškarani đir nastavili od Kastva preko Frlanija i Matulja do Opatije.

Ova manifestacija, nastala 2010.godine, postala je sastavnim dijelom brojnih i sadržajnih maškaranih programa na zapadnom dijelu od Rijeke, povezujući četiri lokalne jedinice, dva grada i dvije općine koje su uz Primorsko-goransku županiju i pokrovitelji manifestacije.

‘Puknuti Oktanci’ 11. Put Projurili Od Halubja Do Liburnije I Pokazali Lude I Kreativne Maske

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!