[FOTO] Vrijedni članovi Planinarskog društva ‘Opatija’ prošle subote održali radnu akciju ‘na četiri fronta’

U nadležnosti PD „Opatija“ nalazi se ukupno 26 planinarskih putova koji se redovito održavaju, s posebnim naglaskom na Opatijsku planinarsku obilaznicu, vrlo popularnu među lokalnim planinarima, ali i posjetiteljima padina Učke.

Poklon – Prošle subote održana je radna akcija članova Planinarskog Društva “Opatija”.

– Sudjelovala su 24 člana uz jaku logističku podršku, tako je na ‘meniju’ uz jaku logističku podršku bila montaža sedam čeličnih stupova i 11 tipskih putokaza, piljenje i uklanjanje popadalih stabala te čišćenje PP 401 (dionica Gospin dol – Ošalj vrh – Mali Planik), zatim čišćenje PP 484, Poklon – Crkveni vrh – Poklon te laganje drva u Planinarskom domu “Poklon”. Obavljeni radovi jedni su od niza obavljenih i planiranih akcija PD Opatija, a postavljeni putokazi i očišćeni putovi još će više olakšati snalaženje i kretanje planinarskim putovima na obroncima Učke, poručili su po završetku akcije iz PD Opatija.

Podsjetimo, u nadležnosti PD „Opatija“ nalazi se ukupno 26 planinarskih putova koji se redovito održavaju, s posebnim naglaskom na Opatijsku planinarsku obilaznicu, vrlo popularnu među lokalnim planinarima, ali i posjetiteljima padina Učke. Dnevnik Opatijske planinarske obilaznice može se nabaviti u Planinarskom domu „Poklon“ koji je otvoren vikendima i praznicima te u prostorijama PD „Opatija“ (Maršala Tita 42) srijedom od 19 do 20 sati, kada se svi zainteresirani mogu i učlaniti u Društvo.

Vrijedni članovi Planinarskog Društva ‘Opatija’ Prošle Subote Održali Radnu Akciju ‘na četiri Fronta’

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net