Gdje za doček Nove godine @ Liburnija

Večeras nam dolazi naluđa noć u godini, a vi još niste odlučili gdje ćete je dočekati? E, pa, ima i tome lijeka – pogledajte gdje sve možete provesti doček nove, 2013. godine na liburnijskom području…

Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, Kastav – Najveći izbor različitih ”novogodišnjih” događanja na liburnijskom kraju nudi Opatija. Što je možda i važnije u ovim recesijskim vremenima – među njima se našao i onaj najjeftiniji, i to na otvorenoj Ljetnoj pozornici uz vječne hitove ”Parnog valjka”. Upad je, naime, besplatan, a novac ćete morati potrošiti jedino ako se budete htjeli ”isprsiti” uz bogatu i prigodnu ponudu hrane i pića. Ova zabava počinje u 21 sat, a kao predgrupa nastupaju ”Anelidi”, a pripazite i na posebnu organizaciju prometa.

Parni Valjak

Besplatnog će događanja, nešto ranije, biti i u Lovranu. Tamo će već od 11 sati krenuti Silvestarski koncert Puhačkog orkestra Lovran, koji će potrajati sve dok se Nova godina ne dočeka u Fužinama, dakle – do 12 sati… Ali u jutarnjim satima uživat će i gosti Milenij hotela, koji će imati priliku napraviti ”morski đir” uz obalu Opatijske rivijere, te popiti čašu šampanjca kojeg će im iz mora izvaditi i servirati ronioci. Nešto kasnije, u večernjim satima, iste će goste posluživati i Eskimi, odnosno djelatnici Milenij hotela odjeveni kao Inuiti, koji će u pauzi programa dočeka nuditi medice i biske iz čaša napravljenih od leda.

Nova će se godina dočekati i u svim hotelima grupacije Vienna International, kao i deset objekata Liburnia Riviera Hotela. Upravo LRH već godinama nudi jedan od najoriginalnijih dočeka Nove godine – onaj u kupaćim kostimima, u sklopu wellness centra hotela Ambasador, koji nudi malo plivanja, malo saune, malo jacuzzija, malo finger-fooda i puno glazbe uz DJ-a. Za posjetitelje koji nisu gosti hotela, uz Ambasador, LRH će organizirati i u hotelima Kvarner u Opatiji, Excelsior u Lovranu, Marina u Mošćeničkoj Dragi i kavani hotela Imperial.

Novu godinu može se u Lovranu dočekati i u hotelu Park, gdje organizirani doček počinje u 20 sati, a za cijenu od 370 kuna po osobi nudi piće dobrodošlice, svečanu novogodišnju, čašu pjenušca u ponoć te nastup grupe ”Bolero”. I kastavski hotel Kukuriku nudi doček Nove godine, uz prigodni meni za 700 kuna, ali i mogućnost dužeg boravka.

Nešto događaja održat će se i samog 1. siječnja 2013. godine – u 12 sati gradonačelnik Opatije sa svojim će suradnicima održati tradicionalnu zdravicu na terasi hotela Kvarner, a u poslijepodnevnim satima, odnosno u 16 sati, u Kristalnoj će dvorani nastupiti riječki salonski orkestar ”Johann Zajitz” uz besplatan ulaz.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net