Gibonni: Veselim se dolasku i nastupu u Opatiji

gibonni_opt_sm…sve prisutne dodatno će zagrijati četiri instruktora zumbe Društva za sportsku rekreaciju iz Opatije…
…promet kroz Opatiju, biti će jednosmjeran, iz Voloskog prema Lovranu…

Opatija – Ljetna pozornica odabrana je za organizaciju dočeka jer svojim kapacitetima može primiti veći broj gostiju koji se očekuje povodom proslave Nove godine istaknuto je na današnjoj tiskovnoj konferenciji.
– Sigurni smo da će Gibonni pružiti građanima Opatije i drugim gostima nezaboravan doček, kazao je Ivo Dujmić. Gradonačelnik Opatije pozvao je građane i goste da dođu u Opatiju i na Ljetnoj pozornici uz Gibonnijeve pjesme dočekaju Novu 2012.
Gibonni je Opatijce i goste uveo u novi milenij 2000., a potom je drugi koncert održao 2002. na Ljetnoj.
– Veselim se dolasku i nastupu u Opatiji, za koju me vežu lijepe uspomene. Svjestan sam da će na dočeku uz domaće goste biti i inozemnih, a kako djela govore više od riječi, zamislio sam program da i netko tko me ne zna, može vidjeti da je riječ o kvalitetnom koncertu, na europskoj razini, rekao je Gibonni. Kao gošća, nastupit će i pjevačica Maya Azucena iz New Yorka, ustvrdio je Gibonni. Među ostalim, koncert će obogatiti i veliki led ekran sa animacijama, a trebao bi biti sličan nastupu koji je Gibonni imao u Areni, s time da je sada ulaz besplatan.
Program dočeka Nove 2012. započet će u 21.30 sati, a svojim nastupom publiku će prije ključnog koncerta i nastupa Gibonnija zumbom ”zagrijati“ četiri instruktora zumbe Društva za sportsku rekreaciju iz Opatije. Voditeljica Tea Zubović navela je kako će ispod pozornice plesati ostali članovi društva, a nada se da će im se u ”zumba lubilu“ pridružiti ostali, ali i Gibonni, najavivši uz to i iznenađenje koje spremaju te večeri. Nova godina dočekana će biti i sa vatrometom u ponoć.
Promet će biti jednosmjeran iz Rijeke prema Lovranu, kako bi se dobilo više parkirnih mjesta za goste na dočeku.
Pozivamo i ovom prilikom sve Opatijce i građane okolice da dođu na doček Nove godine u Opatiju. Prilika je to i za opatijske ugostitelje, vlasnike kafića, restorana i trgovina koji imaju vremena kvalitetno se pripremiti za nadolazeće slavlje. Gibonni sa svojom ekipom u Opatiju stiže dan prije dočeka u, kako bi sve tehnički bilo spremno za doček Nove godine na Ljetnoj.
Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net