Još malo i stigao Balašević @ Opatija

balas_sm…u nastavku možete pročitati sve o posebnoj regulaciji prometa na dan održavanja koncerta, 14. kolovoza, koju smo dobili iz grada Opatije…
Opatija – Kao što već svi znamo, trodnevni program, ”Vasa Ladački” održat će se od 13. do 15. kolovoza, u sklopu kojega će Balašević održati veliki koncert i premijerno će se prikazati njegov film ”Kao rani mraz”.
A to znači da nas još par dana dijeli od Balašević vikenda u Opatiji.
Sve započinje, u petak, kada će u 17 sati u opatijsku luku s brodom stići Đorđe Balašević i njegova svita. Nakon iskrcavanja s broda, posjetitelji će se uputiti u Vilu Angiolinu na svečani doček kojeg će upriličiti sam opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić. U Vili Angiolini bit će prikazana projekcija dokumentarnog filma ”Making of…Kao rani mraz” uz naraciju samog redatelja. Samom dočeku broda mogu svi prisustvovati, te time dobiti priliku da s Đorđe Balaševićem budu ”face to face” dok na projekciji filma mogu uživati mediji i gosti.
Ono što svi s nestrpljenjem očekujemo je koncert ovoga glazbenog velikana i Panonske mornarice koji će se održati u subotu, 14. kolovoza, na Ljetnoj pozornici.
Zbog ovog koncerta, Grad Opatija je uveo posebnu regulaciju prometa – posebna parkirališta, besplatan gradski prijevoz te pojačane vožnje Linije 32 kako bi se što manje osjetila gužva. Ulaz na Ljetnu pozornicu biti će otvoreni od 18,00 sati.
U nedjelju, 15.kolovoza, s početkom u 21 sat, na Ljetnoj pozornici održat će se hrvatska premijera filma ”Kao rani mraz”. Dio scenografije iz filma postaviti će se na ulazu u Ljetnu pozornicu, a pri ulazu i izlazu dijeliti će se prigodni pokloni.

Liburnija.net: Raspored vožnji City buseva @ Opatija

Liburnija.net: Raspored vožnji City buseva @ Opatija


U nastavku možete pročitati sve o posebnoj regulaciji prometa na dan održavanja koncerta, 14. kolovoza, koju smo dobili iz grada Opatije.
1. Ulica V.C.Emina zatvara se za sav promet (od spoja sa ul. m. Tita) od 16.00 sati do 2.00 sati narednog dana
2. Prigradski javni prijevoz Autotroleja na liniji 32 prometovati će od 19,00 sati po Novoj cesti. (Kostabela-Kuk-Nova cesta-Slatina-Ičići-Ika-Lovran). Autobusi će se na Novoj cesti zaustavljati na uobičajenim autobusnim stanicama na kojima će biti postavljene i dodatna prometna signalizacija.
3. Apeliramo na sve posjetitelje koncerta da nastoje izbjeći neugodnosti zbog nedostatka parkirnog prostora u samoj Opatiji, te da za dolazak na koncert koriste autobuse javnog prijevoza ili da se parkiraju na parkiralištima van Opatije (Preluk, Ika, Ičići) sa kojih je organiziran besplatni prijevoz za Opatiju (Slatina)
a) Modificirani vozni red gradskog i prigradskog prometa:
3.1. Linija 32 Rijeka – Opatija (Autotrolej):
– polasci iz Rijeke (Trg bana Jelačića) u 19:10, 19:45, 20:00 i 20:20 sati
– povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:15 i 1:30 sati.
3.2. Linija Veprinac-Poljane-Opatija (Autotrans, city bus)
– polasci iz Veprinca (Zatka): 18:00, 21:00 i 22:00 sati.
– povratak iz Opatije (Slatine) nakon koncerta: 1:30 sati.
b) mogućnost besplatnog parkiranja i besplatnog prijevoza prema Opatiji sa slijedećih parkirališta (Parkirališta su posebno označena: „P, besplatno parkiranje i koncert Opatija“, s organiziranim nadzorom):
3.3. Parkiralište Preluk (kod stanice za tehnički pregled vozila, cca 300 PM)
– Prijevoz autobusom Autotroleja
o Preluk-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15 sati
o Opatija (Slatina)-Preluk: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
3.4. Parkirališta u Iki (Fakultet, Vrh Ike i Dražina, cca 400 PM) i Ičićima (ex bolnica, cca 150 PM)
– Prijevoz autobosom Autotroleja
o Lovran-Opatija (Slatina): 19:15, 19:45, 20:15, 20:45 sati (ukrcaj putnika na postojećim stanicama Ika 5 minuta i Ičići 10 minuta kasnije od navedenog vremena polazaka iz Lovrana)
o Opatija (Slatina)-Lovran: 0:15, 0:45, 1:15, 1:45 i 2:15 sati.
Serena Calderara / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Požurite po ulaznice za Balaševićev koncert…
Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića kreću u prodaju…
FOTO: Đorđe Balašević u vili Angiolini @ Opatija
EKSKLUZIVNO: Đorđe Balašević @ Ljetna pozornica, Opatija

error: Content is protected !!