Kvarner expo u punom zamahu

expo_1Opatija – Suvenir kao uspomena na lijepe trenutke provedene za boravka u određenoj destinaciji, treba biti izvoran – autohton i imati svoj značaj – svoju priču, da gosta i inog posjetitelja stvarno podsjeća na mjesto u kojem je boravio. Pod tom se idejom u velikom šatoru na Slatini, sedmu godinu zaredom, održava Kvarner Expo, prodajna izložba suvenira na kojoj sudjeluje više od 250 originalnih proizvođača iz čitave Hrvatske.
Da ono što posjetitelj odnese sa sobom i postavi na nekakvu vitrinu ili zid u svome stanu ne bi više nosilo poruku “Made in China”, nego “Izvorno hrvatsko”, ova izložba odlučila je poticati sudionike na čim veću kvalitetu i raznolikost njihovih proizvoda.
A u tome su i uspjeli – nakon prve godine u Kristalnoj dvorani hotela ”Kvarner”, broj izlagača se umnogostručio, a usporedno s kvantitetom rasla je i kvaliteta izloženih proizvoda, pa i zadovoljstvo onih koji ih u konačnici kupuju – gostiju, turista i posjetitelja ovog kraja.
Danas u 18 sati proglasit će se i najbolji suveniri u nekoliko različitih kategorija: za prehrambeni suvenir, uporabni predmet ili suvenir te umjetnički dekorativni suvenir, a mi vam donosimo mali dio široke ponude ovogodišnjeg Kvarner Expo-a u nastavku ovog teksta.
Sutra, u subotu, posljednji je dan ove atraktivne manifestacije, a svi oni koji se nisu opskrbili za predstojeće usršnje blagdane, trebali bi na visoko mjesto svoga popisa staviti posjet Kvarner Expo-u koji obiluje prigodnim prehrambenim i ukrasnim proizvodima.
esc_2540
esc_2591
esc_2612
esc_2720
esc_2721
esc_2722
esc_2748
Davor Žic
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!