Kviz znanja i zabave @ Brešca

bresca_kviz_smPolaznici synthesizera Osnovne škole ”Drago Gervais” Brešca, predvođeni svojom učiteljicom Ivanom Marčeljom, glazbenim su programom pod nazivom ”Glazba je…”, u školskom dvorištu…
A nakon zabave slijedi kviz znanja… Provjerite tko je bio najbolji!!!

Brešca – Osnovna škola ”Drago Gervais“ Brešca pripremila je različite sadržaje za zadnji dan nastave kojima su učenici i djelatnici obilježili završetak školske godine.
Učenici nižih razreda uz pratnju učiteljica počastili su se pizzom i uživali u igrama i zabavi, dok je za učenike viših razreda bio organiziran kviz znanja i zabave. Pet razreda imalo je svoje predstavnike koji su kroz fair play igru pokazali zavidnu razinu znanja iz školskih predmeta, opće kulture i svakodnevnog života. Mnogim točnim, ali i ponekim simpatičnim odgovorima razveselili su djelatnike i glasne navijače koji su ih neumorno bodrili.
Najviše znanja i točnih odgovora ponudili su učenici sedmog razreda predvođeni Ana Mariom Kalčić, Anjom Zbašnik, Massimom Grabarom i Dominikom Doričićem. Pobjednici, kao i ostali sudionici nagrađeni su popularnim dvd-ima i slatkišima.

Navijači bodre svoje kolege na Kvizu znanja i zabave

Navijači bodre svoje kolege na Kvizu znanja i zabave


Natjecatelji Osnovne škole Drago Gervais - Brešca

Natjecatelji Osnovne škole Drago Gervais - Brešca


Teskt i foto: Iva Erceg
Liburnija.net
Vezane vijesti:
Concertino za najmlađe…
Čarolija ljubavi @ Hangar
VIDEO: Bogat program za Dan općine Matulji
FOTO: Hangar ispunjen ljubavlju

error: Content is protected !!