Lučka kapetanija zapečatila prostor restorana Bella Vista na Slatini

Prema našim informacijama, restoran je zapečaćen još u srijedu navečer, no dan kasnije pečat je skinut i poslovanje nastavljeno, da bi se danas ponovo vratile trake koje zabranjuju rad restorana koji je poznat bio po svojoj velikoj terasi, ali i visokim cijenama.

Opatija – Lučka kapetanija zapečatila je prostor restorana Bella Vista na Pančeri na Slatini. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o problemu s koncesijskim odobrenjem na tom području, odnosno kompliciranoj situaciji u koju su uključeni i Grad Opatija i Liburnia Riviera Hoteli i lokalni ugostitelji i trgovci na Pančeri.

Prema našim informacijama, restoran je zapečaćen još u srijedu navečer, no dan kasnije pečat je skinut i poslovanje nastavljeno, da bi se jučer ponovo vratile trake koje zabranjuju rad restorana koji je poznat bio po svojoj velikoj terasi, ali i visokim cijenama.

Razlog zatvaranja lokala je neposjedovanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru, no prema svemu sudeći, problemi s poslovanjem na Pančeri mogli bi obilježiti ovu sezonu.

 

error: Content is protected !!