Makedonski parlamentarci upisali se u Zlatnu knjigu gostiju @ Opatija

delegacija_makedonija

Delegacija makedonskog Sobranja posjetila je Hrvatski muzej turizma, gdje su pogledali postave u Villi Angiolini i Švicarskoj kući, te potom prošetali dijelom Lungomare i Opatijom.

Opatija – Delegacija makedonskog parlamenta Sobranja na čelu s predsjednikom Trajkom Veljanoskim posjetila je jučer Opatiju, a visoke goste primili su opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić i predsjednik Gradskog vijeća Viktor Peršić.

U delegaciji na čelu s predsjednikom makedonskog Sobranja, koji boravi u službenoj posjeti Hrvatskoj, bili su i Daniela Karagjozoska, veleposlanica Republike Makedonije u Republici Hrvatskoj, te uz njih i potpredsjednik Hrvatskog sabora Nenad Stazić i veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Makedoniji Zlatko Kramarić.

delegacija_makedonija_01

Delegacija makedonskog Sobranja posjetila je Hrvatski muzej turizma, gdje su pogledali postave u Villi Angiolini i Švicarskoj kući, te potom prošetali dijelom Lungomare i Opatijom. U Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer gosti iz Makedonije razgledali su izlozbeni postav posvećen aktualnom trenutku – karnevalu, odnosno Pustu, a predsjednik Sobranja Veljanoski upisao se i u Zlatnu knjigu gostiju.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!