Ministar turizma Veljko Ostojić na doručku @ Ugostiteljska škola

Osim ministra turizma, sutra na doručku biti će predstavnici turističkog i ugostiteljskog gospodarstva, čime ova dva usko povezena sektora, potvrđuju svoju kvalitetnu suradnju.

Opatija – Ministar turizma Veljko Ostojić, sa svojim suradnicima, sutra će posjetiti Primorsko – goransku županiju. Tom prilikom s predstavnicima turističke privrede te lokalne i županijske vlasti posjetiti će Ugostiteljsku školu u Opatiji.

Kako nam je javio ravnatelj škole, Damjan Miletić, ministra i njegovu delegaciju dočekati će s doručkom, obzirom da je projekt (U)gosti na doručku izazvao pažnju medija, struke, ali i turističke privrede diljem Hrvatske.

– Drago nam je da ćemo u razmaku od dva dana ugostiti ovako važne goste. Jučer smo imali priliku družiti se s vrhunskim sportašima, dok ćemo sutra ugostiti sam vrh turističke privrede našeg grada na čelu s ministrom turizma Veljkom Ostojićem. Ovaj posjet nam potvrđuje da je projekt (U)gosti na doručku, prepoznat, ne samo u lokalnim okvirima, nego i na području cijele države, dodao je Miletić.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!