MNK Gorovo vs. MNK Otočac @ Gorovo

liburnijanet_mnk_gorovo_opatija…utakmicu će otvoriti Opatijske mažoretkinje, koje će svoje umijeće pokazati publici i na poluvremenu…
…obje ekipe u prvom kolu doživjele su minimalne poraze, tako da se na ovoj opatijskoj utakmici očekuje uzavrela atmosfera…

Opatija – Danas, s početkom u 18 sati, u sportskoj dvorani Gorovo odigrati će se utakmica 2. Kola druge hrvatske malonogometne lige – zapad, u kojoj će malonogometni klub Gorovo, kao domaćin ugostiti favorita ovogodišnjeg natjecanja Malonogometni klub Otočac.
U ligi se natječu klubovi iz Primorsko – goranske, Istarske i Ličko – senjske županije, igra se dvokružno po sistemu svako sa svakim, a prvoplasirani ide u kvalifikacije za prvu ligu. Ova utakmica dobila je karakter ”povijesna utakmica“ jer se po prvi puta u Gradu Opatiji igra službena malonogometna utakmica u natjecanju Hrvatskog nogometnog saveza.
– U klub smo vratili i Tomislava Petričića koji je do sada branio boje MNK Histria iz Oprtlja, te Danijela Lazića koje je u svojoj karijeri nastupao za prvoligaša MNK Potpićan 98. Njih dvojica slove za najbolje mlade igrače na ovom području, i uz njih dvojicu, okosnicu ekipe čine golman Moreno Milenković te igrači Branko Kovačević, Robert Bagić, Duško Novković, Nikola Kirigin i drugi, kazao nam je Domagoj Tramontana, organizator natjecanja.
Nakon poznatih malonogometnih turnira na bivšem Gorovu (Foto Kurti kup), Opatijske malonogometne lige na Tošini i ostalih turnira, napokon se mali nogomet vraća u središte zbivanja. Obzirom da je mali nogomet najpopularniji rekreacijski sport u Europi i Hrvatskoj, ne sumnjamo kako i ove opatijske utakmice biti dobro posjećene.
– MNK Gorovo osnovan je 28.siječnja 2007.a ove smo sezone okupili mladu i perspektivnu ekipu koja će se zasigurno boriti za vrh u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. Bazirali smo se na domaće dečke, dečke koji žive u Opatiji i okolici te one koji su svoje nogometno obrazovanje stekli u omladinskoj školi NK Opatije. Već treću godinu za redom provodimo vlastitu omladinsku školu, te čak i iz vlastitih redova imamo nekoliko juniora koji će konkurirati za prvi sastav, dodao je Domagoj Tramontana.

Liburnija.net: Ekipa MNK Gorovo

Liburnija.net: Ekipa MNK Gorovo


Nikola Cvjetović / Liburnija.net