Najavljena “Luda noć opatijskih diskoteka” @ Opatija

Veliki tulum uz nekoliko DJ-eva zakazan je za subotu 13. svibnja. Ulaz je slobodan, a zabava će trajati od 22 sata do ranih jutarnjih sati.

Opatija – Opatijska rivijera nekoć je bila jedna od glavnih sinonima za diskoteke i sjajnu noćnu zabavu u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, no to nažalost već duži niz godina nije tako. Na te slavne dane, odnosno opatijske noći podsjetili su se mnogi djelomično koncem travnja kad se otvorio najveći klub na Kvarneru u sklopu KTC-a Gervais uz nastup Vatre i Hladnog piva.

– Upravo na te dane i noći ‘ponosa i slave’ svi oni moći će se još bolje prisjetiti u subotu 13. svibnja kad će se u klubu u Gervaisu održati “Luda noć opatijskih diskoteka” koja će ponovno oživjeti ta zlatna vremena kad su se jutra “čekala” u Evi, OK48, Mimiju, Milde Sorteu, 72, Madonni, Saloonu… Sve posjetitelje zabavljat će cijelu noć čak nekoliko DJ-eva i to svi redom koji su upravo bili zaduženi i za lude provode tijekom 70-ih, 80-ih i 90-ih godina u kultnim opatijskim diskotekama i klubovima! Radi se o DJ-evima Vladimiru Vengustu – Bowieju, Janku Deželiću, Ervinu Mandiću – DJ Capu i Miri Paušiću, poznatijem mlađoj populaciji pod imenom Luca Montecchi, najavio je Zoran Zdelar ispred OFC agnecy, organizatora programa u Gervaisu.

Najavljeno je kako će i te večeri u Gervais doći još neki gosti iznenađenja. Ulaz je slobodan, a zabava će trajati od 22 sata do ranih jutarnjih sati.

N. Cvjetović / PodUčkun.net