Nestali Alen Poropat Šole viđen u Sloveniji?

alen-poropat_sm…pojavile su se neslužbene informacije, da je Alen viđen u mjestu Gorjansko u Sloveniji…
…svi koji se žele priključiti potrazi ili imaju ikakve informacije, mogu ih javiti na ove brojeve telefona: 099/210-6261 ili 099/233-4726…

Opatija – Kao što smo već izvještavali, već deset dana traje potraga za Alenom Poropatom, kojem se gubi svaki trag negdje na liburnijskom području. Po prvim izjavama njegovih prijatelja, potraga je bila bazirana na područje Rupe i okolice, no s novim, ali neslužbenim informacijama potrga se proširila na Sloveniju.
– Još uvijek se nezna točna lokacija Alenovog mobitela, prepuni smo kontradiktornih informacija. Posljednja informacija koju smo primili, doduše neslužbena, da je zadnja lokacija na kojoj je viđen – 6. fešta Alfista (ljubitelja Alfa Romea), u mjestu Gorjansko u Sloveniji. Fotografije snimljene na fešti pregledavaju članovi grupe i organizatori, te se nadamo da ćemo dobiti bilo kakvu informaciju od njih. Ali bez obzira na pretraživanje po fotografijama, uskoro očekujemo da će nam iz Tele 2 ipak javiti posljednju lokaciju mobitela, kazao nam je Dean Černeka, jedan od organizatora potrage.
Podsjetimo, 37-godišnji Riječanin, Alen Poropat Šole, zadnji put viđen u nedjelju 29. svibnja oko podneva na Kantridi, na metalik sivom maxi skuteru Piaggio X8, registarskih oznaka RI-349 MH, i od tada mu se gubi trag.
– Od prošlog ponedjeljka traje aktivna potraga, no najveći problem je u tome što Tele2 nije dao potvrdu o točnoj lokaciji Alenovog mobitela, no ono što nam je posebno čudno, je činjenica da je dva dana nakon nestanka telefon još uvijek zvonio. Svi koji se žele priključiti potrazi ili imaju ikakve informacije, mogu ih javiti na ove brojeve telefona: 099/210-6261 ili 099/233-4726, dodao je Dean Černeka, jedan od organizatora potrage.
alen_poropat_plakat
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!