Ove srijede dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GDCK Opatija

Ove srijede dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GDCK Opatija

Arhiva

Pozivaju se svi dosadašnji darivatelji , kao i oni koji to žele postati po prvi put da to učine i tako se pridruže ovoj humanitarnoj akciji koja će pomoći teško oboljelim pacijentima.

Opatija – Gradsko društvo Crvenog križa Opatija organizira u srijedu, 20. listopada dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

Prva će se održati u prijepodnevnim satima u prostoru Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu od 8,30 do 11 sati. Nastavak je u Lovranu u galeriji ‘Laurus’ gdje će akcija započeti u 12 sati i trajati do 17 sati. Stručnu medicinsku pomoć u provođenju ovih dviju korisnih humanih akcija u jednom danu pružit će medicinsko osoblje Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

Svi oni koji žele pristupiti ovim akcijama moraju poštivati mjere epidemiološke zaštite uz održavanje socijalnog razmaka u prostoru darivanja krvi.

U trenutku kada su dnevne potrebe za dragocjenu krv svakim danom sve veće zbog redovnih pacijenata kao i onih što se liječe od opake bolesti Covid 19, darivanje krvi je posebno značajno. Stoga se pozivaju svi dosadašnji darivatelji , kao i oni koji to žele postati po prvi put da to učine i tako se pridruže ovoj humanitarnoj akciji koja će pomoći teško oboljelim pacijentima.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net