PGS-ovci poručili Darjanu Bukoviću: Vaši snovi o boljim Matuljima prestaju u nedjelju navečer @ Matulji

pgs_liburnija

Mladen Prenc, Nikola Ivaniš, Franjo Butorac i Edvard Badurina ustvrdili su kako je činjenica da je koalicija Bolji Matulji manjina u Vijeću neosporna, jer imaju sedam mandata naspram deset s druge strane, te kako treba iznijeti i niz drugih informacija, ”radi istine i građana Matulja”.

Matulji – Predsjednik matuljskog PGS-a Mladen Prenc, pojačan stranačkim kolegama Nikolom Ivanišem i Franjom Butorcem te Edvardom Badurinom iz Reformista, ustvrdio je da ”predsjednik Akcije mladih Darjan Buković iznosi laži, za koje nema dokaza, kako su se SDP i PGS dogovorili i prije izbora o koaliranju protiv Miodraga Šarca.

Ustvrdili su kako je činjenica da je koalicija Bolji Matulji manjina u Vijeću neosporna, jer imaju sedam mandata naspram deset s druge strane, te kako treba iznijeti i niz drugih informacija, ”radi istine i građana Matulja”.

– Miodrag Šarac i stranke koje ga podupiru predstavljaju kao svoj program niz projekata koji su sastavni dio višegodišnjeg programa rada drugih stranaka. Obećavaju, baš kao što je Most obećavao, a sada ništa ne ostvaruje, kao što neće ni oni. Ogromni novci koje su uložili u kampanju, došli su odnekud i sada to treba opravdati. Očito je da su i koalicijski partneri, kao HDZ na primjer uložili dio novca u tu kampanju. Miodrag Šarac je za izbore u Matuljima potrošio više nego iznosi godišnji proračun PGS-a, kazala je četvroka, dodavši da je Bukovićev partner Alen Ružić tijekom dva mandata bio zamjenik načelnika Općine kojeg sada Buković napada i ruši, ali i da je Ružić idealan kandidat za zamjenika Šarcu ”jer se okreće kako puše vjetar”.

Poručili su i kako su ”mediji i javnost svjedoci” da je koalicija PGS-IDS-Reformisti od početka kampanje nedvosmisleno i transparentno izjašnjavala kao lijevo-liberalni regionalistički blok, ”pa je sada glupo i nezrelo čuđenje Darjana Bukovića i Alena Ružića kako postizborno želimo suradnju sa lijevim blokom SDP-HSU”.

– Darjane Bukoviću, zapamtite da PGS-IDS-Reformisti ne idu u Matuljima s desnicom kakva je vaša, a Akcija mladih i HNS spremni su na suradnju i koaliciju i s crnim vragom samo da osiguraju ”Bolje Matulje” za sebe, pa i sa HDZ-om ali i strankama extremne desnice kao što su HSP-AS i HRAST. Alene Ružiću, kao HNS-ovac ste s gospođom Šimić (HDZ) zamjenički kandidatski par, i tako promovirate nacionalni projekt HDZ-HNS, o kome slušamo u nacionalnim medijima ovih dana, ali taj blok u nedjelju 3. travnja na Matuljima ne prolazi. Znamo da i jedan i drugi trebate posao, očekujete ga nakon nedjeljnih izbora, ali bi bilo bolje da se uhvatite “lopate” i počnete raditi. Jer, dosta je bilo političkih uhljebljenja. U Matuljima ih neće biti, jer će koalicija PGS-IDS – Reformisti predsjedavati Općinskim vijećem i imati načelnika. Vaši snovi o ”boljim Matuljima” za vas, prestaju u nedjelju navečer, zaključili su PGS-ovci.

Davor Žic / PodUčkun.net