PUST 2016. – FOTO: Mići Frlanski zvončari odradili generalnu probu @ Frlanija

zvoncarska_prova_mici_frlanija_2016

Svoje znanje mali će zvončari pokazati na Mićoj zvončarskoj smotri, koja će se u Mučićima, čiji zvončari drže ključeve općine, danas održati, dok će u nedjelju zvoniti na smotri u Marčeljima. Fotogaleriju sa zvončarske prove porobe Frlanskeh zvončari pogledajte na ovom linku

zvoncarska_prova_mici_frlanija_2016_1

Frlanija – Mali zvonci sinoć su napravili su popriličnu buku, kada su se njima opasani dječaci osnovnoškolskog uzrasta spustili niz ulice Frlanije.

Dvadesetak malih zvončara, pomlatka ionako ”mladih” Frlanskih zvončara, uz pratnju muzikanata održalo je generalnu probu pred skorašnji pohod, i pod budnim okom Miroslava Ivaničića uvježbalo prave korake i ostale elemente zvončarske ”koreografije”.

zvoncarska_prova_mici_frlanija_2016_2

Svoje znanje mali će zvončari pokazati na Mićoj zvončarskoj smotri, koja će se u Mučićima, čiji zvončari drže ključeve općine, danas održati, dok će u nedjelju zvoniti na smotri u Marčeljima.

Ove nedjelje, 24. siječnja, krenut će i zvončarskih pohodi, a prema tradiciji, prvi kreću Rukavački zvončari, i to prema Zvoneći, a istog dana zvončari s Korenskog krenut će prema Vlahovemu Bregu.

Fotogaleriju sa zvončarske prove porobe Frlanskeh zvončari pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

foto, fotogalerija, frlanija, Frlanski zvončari, galerija, hrvatska, kvarner, liburnia, liburnija, matulji, Miroslav Ivaničić, pod učkun, poduckun.net

error: Content is protected !!