Radnik @ Poljane

radnik_logoPoljane – Jučer je u Poljanama otvorena nova Radnikova butiga. Ukupno ovo je 11. butiga u nizu koju Radnik Opatija ima u svojoj maloprodajnoj mreži, te treća butiga koja je otvorena u posljednjih pet mjeseci (Matulji, Ičići, Poljane).
Radno vrijeme novootvorene butige, u Poljanama, je svakodnevno od 6 i 30 do 19 sati, dok će nedjeljom biti otvorena od 7 do 12 sati.
– Nastavljamo prema zacrtanim i najavljenim planovima. Za sad smo uspjeli pokriti cijelo liburnijsko zaleđe te sva mjesta u priobalju. U planu nam je nakon preuređenja ”dvojke” u centru Opatije, tokom idućeg mjeseca otvoriti butigu u Rijeci. Zaista, ovim putem želim naglasiti da svakim novim otvaranjem zapošljavamo i nove ljude, što nas posebno veseli u ovoj ekonomski zahtjevnoj situaciji, rekao je nam Erio Zahirović, direktor Radnika d.d.
Na svečanom otvorenju butige u Poljanama, uz Eria Zahirovića, direktora Radnika d.d., bili su prisutni Petar Riker – prvi učitelj u O. Š. Poljane i Ernie Gigante Dešković – dogradonačelnik Opatije.

Uvaženi gosti g. Riker i g. Dešković s Eriom Zahirovićem

Uvaženi gosti g. Riker i g. Dešković s Eriom Zahirovićem


Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina Nick
Vezane vijesti:
Radnik Opatija bogatiji za još jednu butigu
Butiga pul’ Matuj

error: Content is protected !!