Raspisan natječaj – Grad Opatija daje 190 tisuća kuna za organizaciju Mrkata na Advente

Što treba napraviti? Organizirati program subotom i za vrijeme paljenja lampica na velikom boru te podijeliti barem 500 čaša vina tijekom „druženja gradonačelnika s građanima“ za Badnjak.

Opatija – Organizator božićno-novogodišnjeg programa „Advent na mrkate“ ove se godine, nakon niza netransparentnih dodjela preko Udruženja obrtnika, traži putem javnog natječaja objavljenog na gradskim internetskim stranicama.

Za organizaciju Grad Opatija planira dati 190 tisuća kuna, a obaveze organizatora su postaviti tipske kućice pred mrkatom, dekorirati kućice i prostor ispred Gradske tržnice, organizirati program „glazbenih, scenskih, edukativnih i drugih“ što obavezno mora uključivati subotnje svirke, „muziku u živo“ 30. studenog prilikom paljenja lampica, ali i glazbeni program te „podjelu minimalno 500 čaša vina 24. prosinca povodom „druženja gradonačelnika s građanima“.

Pritom se Grad Opatija obvezuje platiti trošak struje za prigodne kućice i program, organizirati čišćenje tijekom i nakon održavanja manifestacije, postaviti binu za program pred mrkatom, ali i organizirati i sam doček Nove godine, a na trošak Grada ići će i zajedničke marketinške aktivnosti.

Ponuda se mora predati najkasnije do 31. listopada, a svi uvjeti dostupni su putem linka.

 

error: Content is protected !!