Regionalna mreža portala Novinet pokrenula emisiju Plavo-zelena liga

Plavo-zelena liga prati lokalni nogomet i emitira se svakog ponedjeljka u 20 sati na šest portala: Podučkun.net, Bodulija.net, Torpedo.media, Tunera.info, Lanterna.news i Trend51.net.

Matulji – Emisija „Plavo-zelena liga“ doživjela je sinoć premijeru na regionalnoj informativnoj mreži Novinet koju čini šest portala: Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna.news i Trend51.net. Ova prva i jedina emisija o regionalnom nogometu našeg kraja posvetit će se događanjima u 36 klubova, od druge lige, preko treće i četvrte, do županijskih liga. 

Svakog ponedjeljka u 20 sati na portalima mreže Novinet i društvenim mrežama urednik i voditelj Anto Ravlić ugostit će aktere zanimljivih lokalnih i regionalnih derbija, predstaviti najvažnije rezultate i aktualnosti iz nogometnog svijeta naše regije te čitavoj javnosti predstaviti neke „lokalne heroje“ koji za loptom trče iz ljubavi prema igri. Sve emisije moći će se i naknadno pogledati na YouTube kanalu mreže Novinet, stoga se isplati „kliknuti subscribe“ kako biste uvijek među prvima doznali o objavi novog video-priloga. 

– Zašto smo pokrenuli emisiju? Naši portali prisutni su u svakom mjestu, na raznolikim događanjima i nogometna emisija je prirodni nastavak praćenja lokalnih događanja i novi korak Novineta u nogometni svijet. U prvoj emisiji naši gosti su bili lideri. U naš studio u Matuljima došli su trener i kapetan vodeće ekipe četvrte lige Pomorca, Vladimir Jerić i Martin Dorčić. Posjetili smo i donijeli reportažu iz Kraljevice, gdje se rađa nova, mlada ekipa od domaćih dečki. U studio su došli i igrači Crikvenice Mario Alilović i Dino Šarković koji sa sugiračima rade pravo malo čudo. U osam utakmica zabilježili su osam pobjeda, kazao je Ravlić o premijernoj emisiji. 

Emisija „Plavo-zelena liga“ jedan je u nizu televizijskih projekata koji će uskoro krenuti iz studija TV Novinet, pod redateljskom paskom iskusnog Igora Modrića te uz tehničku podršku Roberta Kalčića i ProRec produkcijskog studija. 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net