U OKU KAMERE 48 darivatelja odazvalo se prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi @ Lovran

U OKU KAMERE 48 darivatelja odazvalo se prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi @ Lovran

Goran Kostić i Petra Blajić iz Lovrana darivali su krv po prvi put

Svoju krv po prvi puta dalo je osam mladih, i to Goran Biondić iz Viškova, Nadija Načinović iz Mošćeničke Drage, Zorica Ostojić iz Rijeke, Velemir Vasilić iz Opatije te Petra Blajić, Željka Tancabel,  Goran Kostić i Damian Žagar  iz Lovrana.

Velemir Vasilić

Lovran – Prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi u Lovranu odazvalo se 48 darivatelja od kojih je svoju krv uspješno dalo njih 47. Uz pohvalu, svoju krv po prvi puta dalo je osam mladih, i to Goran Biondić iz Viškova, Nadija Načinović iz Mošćeničke Drage, Zorica Ostojić iz Rijeke, Velemir Vasilić iz Opatije te Goran Kostić, Željka Tancabel, Damian Žagar i Petra Blajić iz Lovrana. Uspjehu akcije, koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Opatija, pripomogli su volonteri lovranskog ogranka CK. Akciju je stručno sprovelo medicinsko osoblje ekipe za transfuziju krvi riječkog KBC-a.

Željka Tancabel

Kvalitetnu ugostiteljsku uslugu kao i sam prostor i ovom prigodom pružili su djelatnici Učeničkog doma Lovran. Ovoj akciji odazvalo se nekoliko višestrukih darivatelja krvi koji imaju do sada zavidan broj davanja krvi – Goran Grl (57 puta), Valter Gržeta (92), Siniša Jovanović (132), Milan Marjanović (56), Bruno Pilepić, (79), Adriano Staraj (50) i Zoran Šarin (102 puta). Iz GDC Opatija zadovoljni su prvim ovogodišnjim rezultatom darivanja krvi u Lovranu i pozivaju sve koji su darivatelji krvi i oni koji to žele da budu da se odazovu sljedećoj akciji koja je na rasporedu 4. ožujka u Opatiji te u Lovranu 22. travnja.

Damian Žagar

error: Content is protected !!