U OKU KAMERE Opatijski brodari i barkajoli oprostili se od dugogodišnjih kapetana s područja Opatijska rivijere

Razlog druženja bio je odlazak kapetana Borisa Tomulića i Nikole Randića u mirovinu, a tom prigodom po stažu najstariji opatijski brodari Gojko Ujdurović i Marinko Paragvaj su u ime svih opatijskih brodara i barkajola, kapetanima uručili slike poznatog vološćanskog slikara Claudia Franka.

Matulji – Ugodnim druženjem u restoranu Stara Pošta u Permanima u petak navečer opatijski barkajoli i brodari oprostili su se od dvojice dugogodišnjih kapetana s područja Opatijske rivijere. Razlog druženja bio je odlazak kapetana Borisa Tomulića i Nikole Randića u mirovinu, a tom prigodom po stažu najstariji opatijski brodari Gojko Ujdurović i Marinko Paragvaj su u ime svih opatijskih brodara i barkajola, kapetanima uručili slike poznatog vološćanskog slikara Claudia Franka.

– Na lijepoj večeri uz finu kapljicu i spizu meštra od „domaće hrani“ Miloša Dekleve do kasno u noć prepričavale su se razne morske „dogodovštine“ koje su zahvaljujući kvalitetnoj i konstruktivnoj suradnji sa kapetanima lučkih ispostava Opatija i Mošćenička Draga uvijek završavale sretno i bez težih posljedica, kazali su nam sudionici večere.

Na večeri su sudjelovali opatijski brodari i barkajoli: Gojko Ujdurović, Bruno Ružić, Tomislav Dijan, Ivan Paragvaj, Marinko Paragvaj, Ronald Stipanić, Saša Grozić i Miro Kolmanić, a opravdano odsutni su bili Marin Žepina i Nikola Šaftić.

U OKU KAMERE Draški lučki kapetan odlazi u mirovinu – Održano prigodno druženje s Nikolom Randićem

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net