U OKU KAMERE TZ Lovran i Mošćenička Draga predstavile outdoor ponudu na najvećem turističkom sajam za široku publiku @ Stuttgart

Sajam posjeti između 250-300 tisuća ljudi, ljubitelja outdoor aktivnosti…

Stuttgart – Turistička zajednica općine Lovran i Mošćenička Draga predstavile su Opatijsku rivijeru na sajmu CMT Stuttgart, koji je prošle godine obilježio jubilarnih 50 godina postojanja. Tom prilikom, Nensi Dretvić direktorica TZ Mošćenička Draga, Luiza Sandalj direktorica TZ Lovrana te Željka Rubinić iz agencije Annalinea predstavile su ponudu na posebnom dvodnevnom sajamskom „eventu“ na temu aktivnog odmora pod nazivom koji CMT organizira u posebnoj hali, a koji predstavlja rastući segment turističke ponude.

– Štand je bio vrlo dobro posjećen tijekom održavanja sajma, a osim pitanja vezanih za mogućnosti provođenja aktivnog odmora, pješačenja i bicikliranja te općih pitanja vezanih uz turističku ponudu, posjetitelji su se najviše raspitivali za kamping ponudu te o nacionalnim parkovima i parkovima prirode. Posjetiteljima se dijele najrazličitiji promidžbeni materijali Opatijske rivijere kao i cijele destinacije, karte Parka prirode Učka, karte biciklističkih staza i šetnica, mogućnosti direktne avio linije Stuttgart – Rijeka te tematske brošure. Nastup na sajmu CMT je vrlo važan s obzirom na to da šira regija Stuttgarta ima više od 5 milijuna stanovnika i kao takva predstavlja značajno područje na najvažnijem emitivnom tržištu, poručile su predstavnice Opatijske rivijere.

Uz naše predstavnice na zajedničkom štandu TZ Kvarnera predstavljena je i ponuda otoka Krka.

error: Content is protected !!