VIDEO: Danas kreće nova sezona IKB Ča skalice @ Kanal Ri

ikb_ca_skalica_2013

Glazbeni gost koji će ‘probiti led’ u prvoj ovosezonskoj emisiji je istarski pjesnik i kantautor Daniel Načinović, a da sve ostane ‘Va Opatije/In Abbazia’ pobrinut će se predsjednik AK Opatija motorsporta Igor Puž koji će najaviti 2. Opatija auto moto show i 41. Croatia rally – HOK.

Rijeka / Matulji – Nova sezona IKB Ča skalice kreće večeras, s početkom u 21 sat, na Kanalu Ri. Kao i prošle sezone, voditelj emisije bit će Nikola Peršić Niki alfa i omega Koktelsa, a glazbeni gost koji će ‘probiti led’ u prvoj ovosezonskoj emisiji je istarski pjesnik i kantautor Daniel Načinović, a da sve ostane ‘Va Opatije/In Abbazia’ pobrinut će se predsjednik AK Opatija motorsporta Igor Puž koji će najaviti 2. Opatija auto moto show i 41. Croatia rally – HOK.

vesna foškera_nikola peršić_ča skalica

– Leto je pasalo, mi smo neč malo počinuli i evo nas opet, danas, uživo, na 9 ur večer. Imamo velu čast ča nan va gosti prihaja Danijel Načinović, a imet ćete priliku čut ča se lepega parićuje petak, 03.10. va Opatije. Kako ste već čuli prišlo je čuda spoti od izvođači ki nismo imeli priliku videt va emisije. Reprize ćete moć videt, zajno sredu jutro na 9 i kvarat i zapolne i na 4 manje kvarat. Repriza će poć i nedeju, kot i vavek, na 6 ur večer, poručila je ekipa Ča skalice…

Od večeras ćete moći poslušati i glasati za slijedeće pjesme ‘Judi od mora’ grupe Aledory, ‘Štikletanc’ Ausswinkl Muzikanta, ‘Lipa mala’ grupe Crescendo, ‘Vrze majo sejno’ Davora Grgurića, ‘Dota’ u izvedbi Klape Sol, ‘Kad ti jave’ Serđa Valića, ‘Volin te Istro’ Vesne Nežić Ružić, ‘Tango j’ za dveh’ djevojaka iz grupe Yamas te ‘Kartulina’ Zvonejskih kantura.

Sve detalje vezane uz Ča sklaicu možete saznati na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net